reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Mnie kazał czekać na okres i dopiero w ciągu trzech dni przyjechać, o kariotypie nic ni mówił, chyba nie ma konieczności, wszystkie badania mam ważne. Już bym chciała zacząć, ale trzeba cierpliwie poczekać na @. To fajnie- jedziemy na jednym wózku, pisz na kazdym etapie będzie łatwiej przez to przejść, na ten czas jeszcze jesteś w starym cyklu czy już nowy?
Dzis dostałam okres, mialam sie zglosic 2dc ale nie dostane wolnego jutro i drzwonilam do gina do kliniki i powiedzial ze w pon moge byc,pewnie reszta lekow i bede wiedziala co gdzie jak i kiedy [emoji4] super to mniej wiecej rowno pójdZiemy fajnie [emoji4] Ty tez pisz co Tobie beda mowic bedziemy porównywać. Ty tez Gameta dobrze pamietam?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzis dostałam okres, mialam sie zglosic 2dc ale nie dostane wolnego jutro i drzwonilam do gina do kliniki i powiedzial ze w pon moge byc,pewnie reszta lekow i bede wiedziala co gdzie jak i kiedy [emoji4] super to mniej wiecej rowno pójdZiemy fajnie [emoji4] Ty tez pisz co Tobie beda mowic bedziemy porównywać. Ty tez Gameta dobrze pamietam?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Gameta Kielce ;) to świetnie razem przez to przejdziemy

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

,, Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa,
żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować.
Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń,

złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń.,,

LUTY

16 - Anett96 - IUI
16 - Mikaaaaa – pierwsze USG

17 – ludek – IUI
20 – zylwia – monitoring cyklu
21 – jolancik – wizyta u lekarza
20 – adunnnia90 – wizyta w klinice
21/22 – cikulinka – beta hcg
28 – Oska305 – beta hcg

MARZEC

01 – Bubu19821 – monitoring cyklu

Nigdy się nie poddawaj. Nigdy, nigdy i jeszcze raz nigdy

Czy kogoś jeszcze dopisać do naszego kalendarza? :) Może nowe dziewczyny?
Jolancik możesz mnie dopisać na 24.02 monitoring

LUTY

16 – Anett96 - IUI

17 – ludek – IUI
20 – Vinszka - wizyta + ocena cyklu.
24 - jasani - monitoring cyklu
28 – Oska305 – beta hcg

MARZEC

Emilianka no nie wierzę:( Cieszę się natomiast, że nie opuszczasz gardy, tak trzymać! Co do info o in vitro mam jedną i tę samą radę: ciągnąć za język swojego lekarza, nawet o najgłupsze,wydawałoby się, rzeczy. Na forum kobietki powiedzą Ci bardzo dużo, ale każdy porządny lekarz podchodzi induwidualnie donpacjentki więc proces przygotowawczy może się trochę różnic.
Nie puszczam kciuków, za wszystkie zresztą.

Emilianka w kwestii in vitro tez nie za wiele wiem, ale tak jak już Oska napisała, lekarz może Cię puścić długim albo krótkim protokołem. Przy długim wymaga się brania przez miesiąc antyków aby wyciszyć jajniki. A Ty decydujesz się na IVF czy ICSI?

LUTY

16 – Anett96 - IUI

17 – ludek – IUI
20 – Vinszka - wizyta + ocena cyklu.
24 - jasani - monitoring cyklu
28 – Oska305 – beta hcg

MARZEC

Jolancik u mnie jeszcze 1 marca wizyta w klinice [emoji4]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ktoś wie jak drogie leki przy stymulacji do in vitro? Wyczytałam że leki do ivf są refundowane, próbuje to zliczyć z cennika ale jakoś mi nie idzie, macie jakąś orientacje?

Do góry