Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem co ja myślę ale historia mojej przyjaciółki była taka że nabyła te pieluszki, dla niej być eko jest bardzo ważne itd i szybko przeszła na "zwykłe" że względu na wygodę właśnie. A ona dość zdeterminowana w tej kwestii jest więc chyba to musiało być mega niewygodneDziewczyny co myślicie o pieluszkach wielorazowych ( otulacz i wkład) ? Przyznam się że niedawno o nich dowiedziałam się. Kupiłam 5 sztuk...Zaletą tych pieluch to to że są eko i zdrowsze dla dzidzi. No a wadą trzeba prać i przeciekają. Tak myślę że w domu będę używać wielorazowe a jednorazówki na noc i poza domem.
No to właśnie z medycznego punktu widzenia to zależy od pacjentki indywidualnie co jest lepszeNo tak logiczne, ze glownym wyznacznikiem jest kwestia dlaczego zostala wykonana pierwsza cesarka... Ale pytanie postawione czysto teoretycznie ;-) wiec nie zaglebiam sie w szczegoly, tylko chodzi mi bardziej o teorie z medycznego punktu widzenia...:-)
Częste i długie będą szkodzić, jednorazowe na kilka godzin nieLaseczki szybkie pytanie bo zaraz wychodzę i sie ubieram - wcislam na siebie nie ciążowe grube rajstopy, naciagnelam pod biust ale są obcisle - szkodzi to jakos dziecku? Mam wrażenie ze mnie uciskaja cale ale caly dzień chodziłam w majtkach
Edit: Dobra znalazłam takie co mniej cisną![]()