Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę ze nawet jak ktoś wpada tu tylko z testem to też oczekuje rady czy chce
A wczoraj dzialaaliscie albo dzisiaj?Dziewczyny nic nie kumam:/ jak przez cały czas kiedy podejrzewam plodne i owulacje wczoraj lub dwa dni temu to śluzu brak lub tyci tylko a dziś to mnie zalało:/ ehhh i bądź tu mądry
A czytałam opinie i były ok...Mogłaś mieć. U nas na drugim wątku dziewczyny je miały i mówiły ze kompletnie bezużyteczne sa [emoji38]
Nigdy nie rezygnuj z czegoś, o czym nie możesz przestać myśleć nawet na jeden dzień.
Są w środku niebieskieByle nie różowe w środku były ..
W środku ten pasek do trzymania jest niebieski
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom