reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
1487364514-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie te mam... i jest 17 dc i według nich owu nie było...

Kurde dziewczyny , zmartwilyscie mnie!!!tak się cieszyłam że mam tyle testow ,aż 50 szt. A tu wychodzi że są zle????? Poniżej wrzycam foto.

Jak masz ich az tyle to rob je dwa razy dziennie, po południu i wieczorem, moze wyłapią pik lh.

Jak masz ich az tyle to rob je dwa razy dziennie, po południu i wieczorem, moze wyłapią pik lh.

Kurde serio? Są do dupy? Ehhh a tak się cieszyłam . Dziś dopiero 7 dc więc trochę jeszcze czasu jest. To jakie kupić???????!!!

Rob na przykład jeden o 16 a drugi o 21.
Najlepsze sa domowe labolatorium i facelle, ale cena o wiele wyższa. Jak macie paypala zamowcie zielone na ebayu.

Rob na przykład jeden o 16 a drugi o 21.
Najlepsze sa domowe labolatorium i facelle, ale cena o wiele wyższa. Jak macie paypala zamowcie zielone na ebayu.

reklama
Antonina są do doopy, ale mi jak była owu kreski się takie pokazały, miałam monit , więc wiem , że owu akurat była.
1. Rano :
1487365542-aaaaaa.jpeg

2. Południe
1487365571-aaaaaa.jpeg

3. Wieczor
1487365580-aaaaaa.jpeg

Na drugi dzień o 18 mialam monit i pęcherzyka juz nie było , tylko płyn , więc świeżo po owu było po 12godzinach .

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t1d [emoji235]

Do góry