reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy 2017

Dzięki dziewczyny, poczekam spokojnie do czwartku jeśli by się coś działo groźnego to by nie cholera chyba faktycznie nie wypuścił tam o do domu?! siedzię w pracy ale nie mogę się skupić na niczym już zjadłam całą paczkę draży żeby tego mojego malucha pobudzić i cisza ma mnie w nosie, chyba chce matkę wykończyć.
Kalinka - ślicznie imię bardzo mi się podoba :) a Jaśmina w sumie też fajnie :) ciężki wybór jak się na kilka typów, my na razie nie mamy zadnego

reklama
Aga tylko ze ja w lesie 350km od nas wiec spoko ale w zachodniopomorskim tez geste chmury my juz po spacerze młody nie chcial wracac do domu ale jak juz zaczelo wiac to zgodzil sie laskawie przyjsc teraz moze zasnie :)
Aga a co to znaczy niestety brzucha nie ukryje . Powinnas go eksponowac z duma,a niech patrza :)
Kika wypytaj swojego lekarza co i jak powiedz ze tamten cos zaczal ale nie skonczyl hmm....
Lilith dziekuje odpoczywamy nawet moj starszak spokornial.i drewno do kominka nosi, jalos chyba wydoroslal.choc odchyly dalej ma;)
Haha babcie i ich widzi misie dobre moja caly czas mnie poprawia ja mowie Wiktor a on Wincent ale mnie zlosci ;) straszne ale spoko miala jeszcze noah czy jakos tak bo u nas niestety imiona.na N dla chlopca sie wyczerpaly moze jakies pomysly tylko.nie Norbert,Nikifor,Noa i Norman ;)

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Ja przez to ze zawsze gruba bylam i nadal tak sie czuje tez nie eksponuje brzucha dosc dlugo przynajmniej do 25 tc, albo i dluzej. Jakos zawsze mam wrazenie ze mam taki duzy brzuch od tluszczu. Nakladam zawsze materialy raczej z wzorkami lub takie gdzie troche nie wiadomo gdzie brzuch sie konczy lub zaczyna

Wendy - popieram Natana - fajny [emoji3]. Patrzę na tej stronce dzieci.pl, i jest tam 6 stron chłopięcych imion na N [emoji6]

Z tych normalniejszych: Norman [emoji1], Nataniel..
Jest jeszcze Narcyz, Napoleon, i full wschodnioeuropejsko brzmiących.

A co do "niestety" eksponowania brzuszka - tak mi się napisało.. Ale fakt, faktem nie lubie być w centrum uwagi, a...moja załoga wykonawcza jeszcze nie wie o ciąży - wie tylko biuro i nasza hurtownia [emoji6]

Kasiulka, abed - ja właśnie też wolę szerokie swetry, itd.. Podczas ferii zaliczyłam baseny, i czułam się średnio swojo (a, że byliśmy w Gołębiewskim to tam w ogóle rewia wszystkiego) [emoji19].

A właśnie co do basenów - pytanie do tych, które już zaliczyły - czy Wam też się napinal brzuch w wodzie? Zamiast rozluźnienia czułam mega spiny. Chwilkę siedziałam w jacuzzi, a tak byłam stałą bywalczynia groty solnej na terenie basenów.

Kasiulka co to znaczy, że zawsze byłaś gruba? Tzn ile ważyłaś przed ciążą przy jakim wzroście? Pytam bo wiem, że czasem ludzie mają na siebie inne spojrzenie niż ci, którzy stoją obok. Np mój R non stop mówi o sobie, że jest gruby. A dla mnie gruba osoba to jest taka która waży ponad 100kg a jemu daleko do tego. No ok, ma brzuszek bo przez ostatnie lata jak mówi zaniedbał się ale w życiu bym nie powiedziała, że jest gruby:)

reklama
Do góry