reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

hej :)
wpadam tylko ytak na chwile, zrobiłam postep z forum bo czytam tylko raz dziennie a poprzednio miałam cały czas właczone i się nakręcałam i tylo czekałam czy ktoś cos napisał.
u nie 14 dc starania sa co dwa dni. owu cos się nie pojawia.
Zobacz załącznik 796357
Dobrze że odpoczywasz od forum. Owu jakoś powinnaś mieć lada dzień. U mnie 12 dc i wykres bardzo podobny do Twojego :-) trzymam kciuki

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Antonina a jak u Ciebie?
wczoraj słuchałam audycji mamaginekolog i mówiła ze przez cały cykl trzeba się starac a nie tylko jak owu się zbliża czy konkretnie w owu. I najlepiej 3 razy w tyg, co 2 dni.
My zaczęliśmy 8 dc. Co dwa dni. Dziś 12 dc i też jeszcze przed owu. Wykres temperatur jak Twój :-) a na paskach owu zaczyna coś być widać :-)

Dobrze że odpoczywasz od forum. Owu jakoś powinnaś mieć lada dzień. U mnie 12 dc i wykres bardzo podobny do Twojego :-) trzymam kciuki

aa i musze się pochwalić ze wymyslilismy z mezem sposób na spędzanie aktywnie wieczorów-uczymy się tańczyć właczamy układy na YouTube i ćwiczymy :)
no i maz podsłuchiwał audycje mamginekolog i stwierdził ze teraz nie tylko w dni płodne a le i nepłodne co dwa dni :p

Cały czas jesteś na be bio? Super efekty!

A trzymasz się diety? Czy podjadasz?

Ja na strechingu jeszcze nie byłam...Ale brzmi nieźle :) mi też przy fajnej muzyce się najlepiej ćwiczy :) najgorzej, że największe chęci mam teraz, do południa, a później już gorzej [emoji14]

relgx1hpw702se3x.png
Nie jestem teraz na bebio, mialam znow wykupic ale zablokowalam sobie internetowe konto bankowe i nie moge sie zalogowac [emoji23] musze sie zebrac i zadzwonic do banku.
Na bebio schudlam z 66,7kg do 60,3kg, potem skonczyl mi sie pakiet, teraz mniej wiecej pilnuje co jem i dzieki temu z 60,3kg zeszlam do 57,6kg. Waga spada ale duzo wolniej jak na bebio i chce sobie jeszcze raz wykupic pakiet. Lato zbliza sie wielkimi krokami [emoji33]

No brawo!!!!! Samą dietą czy ćwiczenia też?

Sama dieta [emoji16] dopiero zbieram sie psychicznie na cwiczenia [emoji23]
Kondycja tragiczna, przykurcze okrutne, jedrnosc skory pozostawia wiele do zyczenia [emoji30]

A to moja inspiracja [emoji173]
Mi nawet do pierwszego zdjecia daleko [emoji33] ale jak jak widac, jak sie bardzo chce to sie da!
273512cbb3a4811f30c2c6b1c840d915.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

aa i musze się pochwalić ze wymyslilismy z mezem sposób na spędzanie aktywnie wieczorów-uczymy się tańczyć właczamy układy na YouTube i ćwiczymy :)
no i maz podsłuchiwał audycje mamginekolog i stwierdził ze teraz nie tylko w dni płodne a le i nepłodne co dwa dni :p
Oby owocnie :-) u nas jeśli temperatura i testy owu oznacza owulacje to do ok 16-18 dc. A jak nie będzie wiadomo kiedy owu to też działamy do końca cyklu :-)

Nie jestem teraz na bebio, mialam znow wykupic ale zablokowalam sobie internetowe konto bankowe i nie moge sie zalogowac [emoji23] musze sie zebrac i zadzwonic do banku.
Na bebio schudlam z 66,7kg do 60,3kg, potem skonczyl mi sie pakiet, teraz mniej wiecej pilnuje co jem i dzieki temu z 60,3kg zeszlam do 57,6kg. Waga spada ale duzo wolniej jak na bebio i chce sobie jeszcze raz wykupic pakiet. Lato zbliza sie wielkimi krokami [emoji33]

Sama dieta [emoji16] dopiero zbieram sie psychicznie na cwiczenia [emoji23]
Kondycja tragiczna, przykurcze okrutne, jedrnosc skory pozostawia wiele do zyczenia [emoji30]

A to moja inspiracja [emoji173]
Mi nawet do pierwszego zdjecia daleko [emoji33] ale jak jak widac, jak sie bardzo chce to sie da!
273512cbb3a4811f30c2c6b1c840d915.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zaraz wiosna, więcej motywacji do ćwiczeń :-)

Dziewczyny jestem w drodze do szpitala. Beta 2400 więc za słaby przyrost. Teraz będą szukać gdzie się zagnieździło. Czuję się super, żadnego plamienia. Teraz mam nadzieję, że beta zacznie spadać i się wchłonie albo samo oczyści. Poryczałam się jak nie wiem przed szefem, że aż nie mógł zrozumieć gdzie muszę iść[emoji20].... trzymajcie kciuki, żeby mi nic nie musieli wycinać.

Dziewczyny jestem w drodze do szpitala. Beta 2400 więc za słaby przyrost. Teraz będą szukać gdzie się zagnieździło. Czuję się super, żadnego plamienia. Teraz mam nadzieję, że beta zacznie spadać i się wchłonie albo samo oczyści. Poryczałam się jak nie wiem przed szefem, że aż nie mógł zrozumieć gdzie muszę iść[emoji20].... trzymajcie kciuki, żeby mi nic nie musieli wycinać.
Jestem z Toba myslami!!!dawaj znać.Ale to już pewne?czyli pozamaciczna?tule..

reklama
Kochana trzymaj się bądź dzielna ;*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry