reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A wezcie K sie jak zwykle zbiera dluzej ni ksiezniczka.
Ja zdarzylam wziac prysznic, zjesc sniadanie, spakowac sie, wyjsc z psem i bylam gotowa o 8.30 jak ustalilismy.
No i czekam od 10 minut na "ksiezniczke" [emoji35].
Ruchy ma jak mucha w smole.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie zawsze też tak jest. Zawsze mojemu powtarzam ze to za kobietą powinno się czekać. [emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Ale co to znaczy inne zdanie? Czy jest szansa ze wszystko będzie dobrze?[emoji110] [emoji110] [emoji110]

1usavcqgt1dml95x.png
Nie takiej szansy już nie ma. Nie wiem na co czekają. Wolałabym mieć to już za sobą. Ale ja mogę sobie chcieć[emoji21]
Pewnie mają grafik napięty, weekend idzie i wolą mnie przesunąć[emoji16] [emoji20] . No. Nic dalej czekam spragniona na wyniki. Najgorsze jest to, że każdy dzien zaczynam od niepicia[emoji21] . Bo głowa to już mi się wyłączyła po takich zmiennych info....

A wezcie K sie jak zwykle zbiera dluzej ni ksiezniczka.
Ja zdarzylam wziac prysznic, zjesc sniadanie, spakowac sie, wyjsc z psem i bylam gotowa o 8.30 jak ustalilismy.
No i czekam od 10 minut na "ksiezniczke" [emoji35].
Ruchy ma jak mucha w smole.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bądź dzielna i daj znać po! [emoji110]

@marc gratulacje ciche!

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie takiej szansy już nie ma. Nie wiem na co czekają. Wolałabym mieć to już za sobą. Ale ja mogę sobie chcieć[emoji21]
Pewnie mają grafik napięty, weekend idzie i wolą mnie przesunąć[emoji16] [emoji20] . No. Nic dalej czekam spragniona na wyniki. Najgorsze jest to, że każdy dzien zaczynam od niepicia[emoji21] . Bo głowa to już mi się wyłączyła po takich zmiennych info....
Szkoda ze nie ma szans na szczęśliwe zakończenie [emoji22] No ale jak mają coś robić to niech robią. Za czym ta kobieta z innym zdaniem czeka? Nie rozumiem po co cie jeszcze męczą. Trzymaj się.

1usavcqgt1dml95x.png

Szkoda ze nie ma szans na szczęśliwe zakończenie [emoji22] No ale jak mają coś robić to niech robią. Za czym ta kobieta z innym zdaniem czeka? Nie rozumiem po co cie jeszcze męczą. Trzymaj się.

1usavcqgt1dml95x.png
Moją jedyną teorią jest to, że mają pełen grafik a idzie weekend. A skoro się dobrze czuję to mogę czekać[emoji16] [emoji35] . Zobaczymy. A może wezmą mnie tak z zaskoczenia, żebym się za dużo nie stresowała[emoji12] . Będę meldować jak tylko się czegoś dowiem.

reklama
U mnie zawsze też tak jest. Zawsze mojemu powtarzam ze to za kobietą powinno się czekać. [emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png
Mam tak samo... Ja wstaje, ogarniam siebie, zrobię jedzenie i jeszcze coś w mieszkaniu zdążę, a on siedzi, zje jogurt, siedzi, potem się ogarnie...A później słyszę, że np. nie miał czasu, żeby sobie zrobić kanapkę, a większość czasu zajęło mu "dochodzenie do siebie". Nie ogarniesz...

Moją jedyną teorią jest to, że mają pełen grafik a idzie weekend. A skoro się dobrze czuję to mogę czekać[emoji16] [emoji35] . Zobaczymy. A może wezmą mnie tak z zaskoczenia, żebym się za dużo nie stresowała[emoji12] . Będę meldować jak tylko się czegoś dowiem.
Biedna Ty...[emoji8] mogliby w końcu zrobić zabieg i byłoby po wszystkim, ciekawe na co czekają. Niepotrzebnie tyle czasu w szpitalu lezysz.

relgx1hpw702se3x.png

Do góry