reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny widzicie coś ?
O matko, marc [emoji7] [emoji7] [emoji7] gratuluję mycha [emoji173] weź zrób jakiś porządniejszy test [emoji16]
A wezcie K sie jak zwykle zbiera dluzej ni ksiezniczka.
Ja zdarzylam wziac prysznic, zjesc sniadanie, spakowac sie, wyjsc z psem i bylam gotowa o 8.30 jak ustalilismy.
No i czekam od 10 minut na "ksiezniczke" [emoji35].
Ruchy ma jak mucha w smole.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aaa, bo to chłopy są. Ja mojemu mówię żeby się ubieral, to zawsze gadka ze on przecież tylko kurtka i buty i jest gotowy... Ehe [emoji1] trzymam kciuki za zabieg, pisz jak będziesz po, gwiazdo ty [emoji1] [emoji8]
Dokladnie ja tez tego nie rozumiem u Nas w szpitalu jest tak samo
Plodny śluz to nawet ten wodnisty, przezroczysty, ten ciągnący to apogeum [emoji1] ból to indywidualna sprawa, jak nie starałam sie to zawsze wiedziałam kiedy owu mniej więcej, bo było zejść z tego bólu... A teraz bolą mnie przed owu, po owu... Więc wiesz, na dwoje babka... [emoji1]
Tak. Zaczynam mieć dosyć[emoji16] [emoji16] [emoji16]
Trzymaj się tam [emoji11]

U was też tak wieje?! [emoji43] [emoji33]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Gratuluje !!! Widac widac bladziocha. Chyba urlop pomogl w staraniach zero myslenia i odpoczynek to najwazniejsze :) super ! Trzymam kciuki !! I czekamy na koleny test.

P.S. ja tez teraz 5 cykl wiec mam cicho nadziene, ze dolacze [emoji14] ale u mnie dopiero za 2 tyg @.

Masakra.
Ja od wczoraj jestem sama w pokoju.
Co do objawów ból owulacyjny może być bólem okołoowulacyjnym. Każda ma inaczej. Musisz się sama trochę poobserwować. Ja w styczniu miałam tak, że obudziło mnie kłucie w lewym jajniku. Obudziłam M i podziałaliśmy. I chyba to było to... śluzy też różnie. W teori w dzień szczytu śluzu, czyli jak przypomina on białko jajka to jest owulacja. Ale teoria teorią, życie życiem..
Trzymaj sie kochana!!! Jestes na prawde bardzo dzielna !!!

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

O matko, marc [emoji7] [emoji7] [emoji7] gratuluję mycha [emoji173] weź zrób jakiś porządniejszy test [emoji16]

Aaa, bo to chłopy są. Ja mojemu mówię żeby się ubieral, to zawsze gadka ze on przecież tylko kurtka i buty i jest gotowy... Ehe [emoji1] trzymam kciuki za zabieg, pisz jak będziesz po, gwiazdo ty [emoji1] [emoji8]

Plodny śluz to nawet ten wodnisty, przezroczysty, ten ciągnący to apogeum [emoji1] ból to indywidualna sprawa, jak nie starałam sie to zawsze wiedziałam kiedy owu mniej więcej, bo było zejść z tego bólu... A teraz bolą mnie przed owu, po owu... Więc wiesz, na dwoje babka... [emoji1]

Trzymaj się tam [emoji11]

U was też tak wieje?! [emoji43] [emoji33]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Nie wiem czy mam w to wierzyć Słoneczko ... he he
To była 10 czułość

Masakra.
Ja od wczoraj jestem sama w pokoju.
Co do objawów ból owulacyjny może być bólem okołoowulacyjnym. Każda ma inaczej. Musisz się sama trochę poobserwować. Ja w styczniu miałam tak, że obudziło mnie kłucie w lewym jajniku. Obudziłam M i podziałaliśmy. I chyba to było to... śluzy też różnie. W teori w dzień szczytu śluzu, czyli jak przypomina on białko jajka to jest owulacja. Ale teoria teorią, życie życiem..

U mnie dziś 22 dc.
Ból owulacyjny w moim przypadku jest zbieżny z owulacją, w tamtym miesiącu byłam u gina i pęcherzyk miał 2,2 i w nocy po wizycie zaczął się ból, więc podejrzewam, że pękł.
Teraz miałam owu 17 dc. więc ćwiczę cierpliwość :p

Ja juz po :)

Po tych przerazajacych sprawozdaniach myslalam, ze bedzie masakra. Masaz to to nie byl [emoji6] ale wole 1000 razy bardziej histeroskopie od leczenia kanalowego zeba [emoji12]

W sumie to bylo zabawnie i usmialam sie jak mi po tylku woda zaczela leciec a po badaniu jak sie smialam to znow leciala woda z kuciamby [emoji23]

Co do wyniku...to mam sliczna macice [emoji7] nic tylko zdjecie zrobic, oprawic i powiesic w salonie [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny jest decyzja. Operacja dzisiaj. Będą szukać bo beta rośnie i nie mam żadnych dolegliwości. Lekarka powiedziała: macicy nie ruszymy bo cuda się zdażają. Masakra. Jeszcze niech mnie troche powkręcają to zamiast do domu odjadę stąd do psychiatryka. Pogoda zrobiła się piękna. Poszłabym na spacer.
1487929479-aaaaaa.jpeg

I dostałam takie majty i koszulę..
1487929490-aaaaaa.jpeg

Do góry