reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja juz po :)

Po tych przerazajacych sprawozdaniach myslalam, ze bedzie masakra. Masaz to to nie byl [emoji6] ale wole 1000 razy bardziej histeroskopie od leczenia kanalowego zeba [emoji12]

W sumie to bylo zabawnie i usmialam sie jak mi po tylku woda zaczela leciec a po badaniu jak sie smialam to znow leciala woda z kuciamby [emoji23]

Co do wyniku...to mam sliczna macice [emoji7] nic tylko zdjecie zrobic, oprawic i powiesic w salonie [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Ale szybko sie Toba zajeli ;)
To teraz jeszcze jedne badania, tak? Tzn ze zrostow nie ma? ;)

reklama
Dziewczyny jest decyzja. Operacja dzisiaj. Będą szukać bo beta rośnie i nie mam żadnych dolegliwości. Lekarka powiedziała: macicy nie ruszymy bo cuda się zdażają. Masakra. Jeszcze niech mnie troche powkręcają to zamiast do domu odjadę stąd do psychiatryka. Pogoda zrobiła się piękna. Poszłabym na spacer.
1487929479-aaaaaa.jpeg

I dostałam takie majty i koszulę..
1487929490-aaaaaa.jpeg
A podkolanowek nie masz? Bo u nas daja ;)
Trzymam kciuki, by jednak byl to ten CUD :)

5 dni do @, test ciążowy,
Kurde nie wiem co myślec :-)
Nie wiem ile dni po owu bo nawet nie liczyłam, serio to nawet nie wiem kiedy była, ale tez nie chce mi sie wierzyć, ze to prawda ...
E to pewnie ciąża :-) jak nie liczylas i odpuscilas to napewno :-) tak jak się ostatnio tu na forum zdarza :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie... złe sie czułam :-) i czuje nadal... nawet wypiłam trochę - maciupeńko, ale jednak. Co 2 dni boboseksy
Kurde, to ja się muszę spieszyć, to będziemy z wózkami razem jeździć [emoji1] [emoji38]

Paraplu, jak dobrze ze wszystko ok [emoji173] a będziesz dalej badania robić w związku z tym bólem i okresami?

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Do góry