reklama
gabrika
Fanka BB :)
@auslanderka, to o której godzinie w rezultacie ta operacja?
@marc, ogromne gratulacje
Niech kreseczka mocno ciemnieje! 
@Lanvin, kurcze... nie wiem co to zmieni. Próbuję Ci jakoś doradzić... ale marnie mi wychodzi jak widać
ja w tym cyklu sprawdzam szyjkę codziennie o tej samej porze i byłam w stanie lepiej ocenić kiedy miałam dni płodne. Dzięki temu też, wiem że na pewno nie jestem w ciąży bo mam szyjkę nisko, półtwardą i otwartą, jajniki napierdzielają jak nie wiem, a planowana @ gdzieś za 4-5 dni. Wszystko się więc zgadza. Denerwuje mnie tylko to, że jestem mega opuchnięta
ledwo wcisnęłam na siebie dzisiaj spodnie i buty...
MASAKRA!!!
@marc, ogromne gratulacje
@Lanvin, kurcze... nie wiem co to zmieni. Próbuję Ci jakoś doradzić... ale marnie mi wychodzi jak widać
A
auslanderka
Gość
@Spark no dziwne. Dzisiaj na usg inna lekarka nic nie widziała w jajowodzie. Widziała tworzącą się cystę na jajniku. Każdy widzi co chce, a ja z nimi[emoji58].
Mam już sieczkę w głowie.
@Paraplu to te majty jakieś super chłonne są? Mi na takie nie wyglądają. Może powinnam w nie włożyć tą podpaskę dla słonicy co leżą w toalecie? Aaa nie zapytałam o to...
@Paraplu to te majty jakieś super chłonne są? Mi na takie nie wyglądają. Może powinnam w nie włożyć tą podpaskę dla słonicy co leżą w toalecie? Aaa nie zapytałam o to...
caltha
może się samo wchłonęło, u mnie tak było przy cpDziewczyny jest decyzja. Operacja dzisiaj. Będą szukać bo beta rośnie i nie mam żadnych dolegliwości. Lekarka powiedziała: macicy nie ruszymy bo cuda się zdażają. Masakra. Jeszcze niech mnie troche powkręcają to zamiast do domu odjadę stąd do psychiatryka. Pogoda zrobiła się piękna. Poszłabym na spacer.![]()
I dostałam takie majty i koszulę..
![]()
Paraplu
@Spark no dziwne. Dzisiaj na usg inna lekarka nic nie widziała w jajowodzie. Widziała tworzącą się cystę na jajniku. Każdy widzi co chce, a ja z nimi[emoji58].
Tak, mam podpaske
Nie pomyslam, ze beda mi potrzebne i nie wzielam. Dlatego mam ciagle te majty ze szpitala na sobie bo nie mam nic zeby wlozyc w swoje majtasy.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lanvin
Kochana, ja się na tym w ogóle nie znam@auslanderka, to o której godzinie w rezultacie ta operacja?
@marc, ogromne gratulacjeNiech kreseczka mocno ciemnieje!
@Lanvin, kurcze... nie wiem co to zmieni. Próbuję Ci jakoś doradzić... ale marnie mi wychodzi jak widaćja w tym cyklu sprawdzam szyjkę codziennie o tej samej porze i byłam w stanie lepiej ocenić kiedy miałam dni płodne. Dzięki temu też, wiem że na pewno nie jestem w ciąży bo mam szyjkę nisko, półtwardą i otwartą, jajniki napierdzielają jak nie wiem, a planowana @ gdzieś za 4-5 dni. Wszystko się więc zgadza. Denerwuje mnie tylko to, że jestem mega opuchnięta
ledwo wcisnęłam na siebie dzisiaj spodnie i buty...
MASAKRA!!!
To co oni w ogóle chcą Ci robić, bo już nie rozumiem? Na czym to ma polegać??@Spark no dziwne. Dzisiaj na usg inna lekarka nic nie widziała w jajowodzie. Widziała tworzącą się cystę na jajniku. Każdy widzi co chce, a ja z nimi[emoji58].
A
auslanderka
Gość
@gabrika nie wiem. Powiedzieli mi, że najszybciej o 13. Ale może o 14 albo później. Zależy jak szybcy będą lekarze.... już mnie boli brzuch z nerwów. Robią operację a dobrze nie wiedzą co tam jest.... chce się już po obudzić[emoji58][emoji58][emoji58]
@Paraplu dzięki za tippa.
@caltha dzisiaj beta urosła więc nic się nie wchłonęło na pewno.
Dzisiaj badała mnie oberarztin ( pani ordynator), wczoraj rezydentka. A przed wczoraj lekarka w ambulatorium ginekologicznym.
Ja sama też już nic nie wiem...
@Paraplu dzięki za tippa.
@caltha dzisiaj beta urosła więc nic się nie wchłonęło na pewno.
Dzisiaj badała mnie oberarztin ( pani ordynator), wczoraj rezydentka. A przed wczoraj lekarka w ambulatorium ginekologicznym.
Ja sama też już nic nie wiem...
gabrika
Kochana, ja się na tym w ogóle nie znamnie wiem jak dobrze tą szyjke zbadać, ja się już boję cokolwiek robić, żeby znowu mi się jakaś infekcja nie pojawiła. Teraz kupiłam Lactovaginal i tym się ratuje. A jak u Was w końcu z boboseksami?? M nadal jest zmęczony??
![]()
Od kąd skończyłam dni płodne, to jakoś sama przestałam mieć ochotę, więc mieliśmy tydzień przerwy. Za to M. teraz łazi za mną i non stop mu się chce
martini6
Ja tez 5 cykl i tez boboseksy co 2 dni [emoji13] mam teraz wielka nadzieje dzieki Wam !!u mnie tez teraz co dwa dni i mam nadzieje ze to dobry pomysł.
a ilu dniowe masz cykle?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
marc
Hahaha ja identycznie, na kalkulatorze 10.10 a z usg 7.10![]()
Gdyby to była prawda miałabym termin na 9 listopada