reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@gabrika nie wiem. Powiedzieli mi, że najszybciej o 13. Ale może o 14 albo później. Zależy jak szybcy będą lekarze.... już mnie boli brzuch z nerwów. Robią operację a dobrze nie wiedzą co tam jest.... chce się już po obudzić[emoji58][emoji58][emoji58]

@Paraplu dzięki za tippa.

@caltha dzisiaj beta urosła więc nic się nie wchłonęło na pewno.

Dzisiaj badała mnie oberarztin ( pani ordynator), wczoraj rezydentka. A przed wczoraj lekarka w ambulatorium ginekologicznym.

Ja sama też już nic nie wiem...

czasem wcale nie widać i lekarze długo szukają, czasem jest w innym miejscu niż w jajowodzie, np. w jamie brzusznej. Dziwne też, że nie masz dolegliwości - choć to różnie bywa. Co by to nie było, to życzę szybkiej i trafnej diagnozy, bo najgorsze jak nie wiadomo o co chodzi

Leeleeth jak ty się czujesz? Bardzo rzadko cie tu widać. Wszystko ok? Jak maleństwo? [emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

Ja cały czas tutaj jestem pilnie staram się być na bieżąco. Mam sporo kłopotów rodzinnych i wciąż coś wiec jestem nieco zmęczona. Z Dzidziusiem wszystko Ok. Jestem już w 12 tygodniu i czekam na prenatalne. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki razem i dla każdej z osobna!
f2f46329517ce86e530bd9bf63874705.jpg

f2w3rjjgpsehityp.png

@gabrika nie wiem. Powiedzieli mi, że najszybciej o 13. Ale może o 14 albo później. Zależy jak szybcy będą lekarze.... już mnie boli brzuch z nerwów. Robią operację a dobrze nie wiedzą co tam jest.... chce się już po obudzić[emoji58][emoji58][emoji58]

Kurcze, a nie możesz im powiedzieć że masz obawy, że będą robić operację a nie wiedzą tak na prawdę co i jak?

Kurcze, a nie możesz im powiedzieć że masz obawy, że będą robić operację a nie wiedzą tak na prawdę co i jak?
Mogę ale oni mi to pierwsi powiedzieli. Najpierw zajmą sę cystą. Potem sprawdzą jajowody. Więcej mają nie ruszać. Bo nie mam objawów.... i mogę być w ciąży[emoji21] [emoji20] jak to wogóle brzmi..

reklama
Tym bardziej więc trzymam dzisiaj cały dzień za Ciebie kciuki!
Dzięki.wydaje mi się, że woleliby żeby zaczęło mnie coś boleć bo wtedy byłaby jaśniejsza sytuacja. A przez to że się dobrze czuję, beta rośnie, na usg jedna widzi, druga nie. Ale ja z nimi patrzę i też widzę tak jak one. Wczoraj była ta kropka. Dzisiaj już nie.. pewnie są bardziej 'obsrani' co ze mną zrobić niż ja...

Do góry