Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cudowna !![]()
Już jestem [emoji16] Widziałam Maluszka! [emoji7][emoji173] Ciąża 6 dni młodsza (5t2d)więc jeszcze nie widać serduszka, ale Fasolka Jest! Zaraz jeszcze lecę po receptę na antybiotyk bo mam w moczu E-Coli [emoji53]
![]()
Pięknie ! [emoji8]![]()
Już jestem [emoji16] Widziałam Maluszka! [emoji7][emoji173] Ciąża 6 dni młodsza (5t2d)więc jeszcze nie widać serduszka, ale Fasolka Jest! Zaraz jeszcze lecę po receptę na antybiotyk bo mam w moczu E-Coli [emoji53]
![]()
Cieciorka ty już 10 tc???Zazdroszczę...
![]()
Kciuki za wizytę.![]()
![]()
![]()
A co Cię niepokoi Kochana?możesz napisac o co chodzi z tym progesteronem u Ciebie ?
Boje sie co sie tam u mnie w brzuszku dzieje, dlatego dziś podjadę do ośrodka i poproszę ze by lokalna ginka mnie przyjęła.
możesz napisac o co chodzi z tym progesteronem u Ciebie ?
Boje sie co sie tam u mnie w brzuszku dzieje, dlatego dziś podjadę do ośrodka i poproszę ze by lokalna ginka mnie przyjęła.