reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dlatego ja tez nie dziękowałam :-) juz trochę lepiej sie czuje....
Moj mąż dzisiaj napisał mi, ze nawet piwa juz nie tknie, a przez cały wyjazd pił - wręcz chlał .... :-(
Ma z tym problem masakra ..... zachowuje sie jak nastolatek, który widzi pierwszy raz alkohol... dlatego myśle, ze nam sie nie udaje - taka prawda ....
A Wy nie zrobiliście nasienia jeszcze, prawda?

reklama
dziewczyny moj dziec konczy dzis 8 tygodni, z kruszynki zrobil sie kawal chlopa :D jak cudownie patrzec jak rosnie ♥
20170228-103444.jpg
Nabrał ciałka przystojniak :) Dobre butelki masz luxia naturalne :D

Marc - to mogła być ciąża biochemiczna , ale skoro nie ma @ to dziwne.

Dlaczego masz mieszane uczucia?? Czemu nie chciał podać płci?

relgx1hpw702se3x.png
Chce za miesiąc się upewnić dopiero ...inna sprawa,też mnie martwi taki czas oczekiwania. Miesiąc przy takiej ciąży do kupa czasu...a czy dziecko urodzi się zdrowe to zobaczymy po porodzie - tak stwierdził. Bo pytałam o wpływ tego dzieciątka co umarło na zdrowe i ooo ....teraz się martw babo :/ Mało konkretny, jakbym nie zapytała o wymiary dzidzi to by mi nawet nie powiedział ...w karcie nic nie wpisał.

Madziu ...mi po CC kazano rok odczekać. Ja już jedno CC miałam - chciałabym urodzić raz naturalnie.

Chce za miesiąc się upewnić dopiero ...inna sprawa,też mnie martwi taki czas oczekiwania. Miesiąc przy takiej ciąży do kupa czasu...a czy dziecko urodzi się zdrowe to zobaczymy po porodzie - tak stwierdził. Bo pytałam o wpływ tego dzieciątka co umarło na zdrowe i ooo ....teraz się martw babo :/ Mało konkretny, jakbym nie zapytała o wymiary dzidzi to by mi nawet nie powiedział ...w karcie nic nie wpisał.

Madziu ...mi po CC kazano rok odczekać. Ja już jedno CC miałam - chciałabym urodzić raz naturalnie.
Marc jeszcze nie ma termminu @ jak dobrze kojarzę :)

n

o ja dziecko wisi na cycku ciagle to co sie dziwic haha :D

Każdy lekarz bada jak uważa. U nas w szpitalu nikt przez sam brzuch nie bada zawsze jest też dowcipnie bez względu na wiek ciąży, nawet i po 30tyg.

reklama
dziewczyny moj dziec konczy dzis 8 tygodni, z kruszynki zrobil sie kawal chlopa :D jak cudownie patrzec jak rosnie [emoji813]
20170228-103444.jpg

Jaki duży!!!! Kochaniutki! [emoji7]

@NeSSi miesiąc między wizytami to trochę słabo... dla pewności poszłabym jeszcze do innego lekarza.
Co do USG to ja przy genetycznym w 13tc miałam przez chwile dowcipnie, bo Mały nie dał się zmierzyć. Ale większość badania przez brzuch.

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Do góry