Ilona 88
Fanka BB :)
7dptJutro który masz dzień po transferze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7dptJutro który masz dzień po transferze?
Jesli to 6dpt,5dniowej blastki to powinna.Ale nie jest powiedziane ze musi,wiec w razie czego jeszcze sie nie zalamuj.Dziewczyny jutro ll weryfikacja, tak bardzo się bojębeta już powinna się pojawić.
Jutro jest 7dptJesli to 6dpt,5dniowej blastki to powinna.Ale nie jest powiedziane ze musi,wiec w razie czego jeszcze sie nie zalamuj.
Dziewczyny jedźcie i wracajcie z dobrymi informacjami. Ja mam juz okres na całego i brzuch boli tak, że nic nie pomaga. Mam nadzieję, że lekarz nie wymyśli mi usg w takim stanie...
Musisz być między 2-5 dniem cyklu, zrobi USG.
Ja mialam sie pokazac 2dc...mialam usg zeby zobaczyc czy nie mam zadnych torbieli i czy nie ma sledu po hiperce...i przepisal mi estrofem bo podchodzilam na sztucznym cyklu i kontrola 13dc...
Ja wiem od lekarza, ze nie powinno sie tego za dlugo stosowac, w ogole tego rodzaju wspomagaczy, bo jelita przyzwyczajaja sie i robia sie leniwe i jak sie to odstawia to jest jeszcze gorzej niz bylo. W miare mozliwosc trzeba zastapic ruchem, a jak sie nie da to jesc cos nad czym jelita beda pracowaly
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
no ja juz po...leze w domu z nogami do gory
Super, będzie dobrze! Myśl pozytywnie, wizualizuj sobie jak zarodek się implantuje [emoji6] i absolutnie nic nie dzwigaj. Pozdrawiamno ja juz po...leze w domu z nogami do goryrozmrozil sie dobrze i zaczyna kompaktowac.uspokoilam sie juz i cisnienie mi spadlo...
Oj chyba jednak Cie obejrzy od dołu rowniez...
Czyli mnie ominęła taka wizyta... :/ jestem wlasnie w 5 dniu cyklu. Dr nawet mi nie wspomniał o takiej wizycie. Ostatnia taka miałam na rozpoczecie stymulacji w sierpniu, ale od tamtej pory sporo sie działo, wiec moze powinni sprawdzić... znowu bede sie denerwować, ze cos bedzie nietak.
Ja tez takiej wizyty przed crio (luty) nie mialam. Pamietam, ze w trakcie @ bylam na usg przed stymulacja, ktora byla w listopadzie. Lekarz wie co robi (mam nadzieje) i moze ty takiej nie wymagalas wiec nic sie nie denerwuj. Z reszta i tak Cie przed transferem obejrzy [emoji4]
AA, dziewczyny, pytałam ostanio o skutki estrofemu... to chyba jednak on tak na mnie działa. Przed wczoraj prawie zemdlałam, słabo mi było cały dzien, wczoraj było w miarę ok, a dzis poranne mdłości i wymioty! Ja nigdy nie wymiotuje, żadne jelitowki mi niestraszne, w najgorszym wypadku powierci mi troche w brzuchu. A dzis przed śniadaniem taka niespodzianka, ledwo dobiegłam.
Bol glowy,kolatanie serca,szalejace cisnienie,mdlosci,napady goraca,dusznosci,zimne poty,bol brzucha,migreny....wszystko winny ON...estradiol
Po wizycie wydaje mi się ze lekarz chciał sprawdzić, czy jeszcze mam hiperke, bo poprzednio o to przekladali mi transfer.Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom