reklama

Kto po in vitro?

Oj chyba jednak Cie obejrzy od dołu rowniez...

Czyli mnie ominęła taka wizyta... :/ jestem wlasnie w 5 dniu cyklu. Dr nawet mi nie wspomniał o takiej wizycie. Ostatnia taka miałam na rozpoczecie stymulacji w sierpniu, ale od tamtej pory sporo sie działo, wiec moze powinni sprawdzić... znowu bede sie denerwować, ze cos bedzie nietak.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A moze to zalezy od schorzenia? [emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
no ja juz po...leze w domu z nogami do gory:)rozmrozil sie dobrze i zaczyna kompaktowac.uspokoilam sie juz i cisnienie mi spadlo...
Powodzenia!!! Cały czas trzymam kciuki za wszystkie transfery :)
Kochana, ja przed transferem miałam ciśnienie 140/87 ;)
Pani dr mi się za głowę złapała i mówi,że nieźle zaszalalam ;)
Potem w drodze do domu jakoś facet mało w nas nie wjechał,myślałam że zejdę na zawał a mąż chciał faceta zabić. Bałam się,że będzie po temacie a tu proszę:) dziś usg polowkowe ;)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Potem w drodze do domu jakoś facet mało w nas nie wjechał,myślałam że zejdę na zawał a mąż chciał faceta zabić. Bałam się,że będzie po temacie a tu proszę:) dziś usg polowkowe ;)

no ja 140/86 wiec cala sie spocilam ale po wszystko ze mnie zeszzlo i jak reka odjal,ogarnal mnie spokoj....beatko a ty z novum jestes?prowadzisz u nich ciaze czy gdzie indziej...?

no ja 140/86 wiec cala sie spocilam ale po wszystko ze mnie zeszzlo i jak reka odjal,ogarnal mnie spokoj....beatko a ty z novum jestes?prowadzisz u nich ciaze czy gdzie indziej...?
Każda z nas się na pewno stresuje przed takim wydarzeniem :)
Ja też z Novum :) byłam u dr Obuchowskiej ale prowadzę ciaze u swojej dr :)
Usg robię u dr Kretowicza z kliniki Debskiego.
Ponoć w Novum tez są lekarze prowadzący ciaze (Ci z 1p ), ale nie wiem którzy :(

reklama

Beata, jesteś przed czy po połówkowym?:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry