reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wcale nie musi być normalnie... mi z 33sc bezowulacyjny zawsze wydłużał się do ok 42... dlatego w tym cyklu co zaszlam i byłam pewna że już owu niee będzie, to zaczęłam donga brać, żeby @ przyszła w miarę normalnie
No nerwy mam na tą @ :(
Byłam dziś u endokrynologa. Ona jest dla mnie ogromnym wsparciem, uwielbiam ją :D
Zwiększyła mi dawkę euthyroxu na 175 i Bromergon na 2 razy dziennie 1 tabletka. I za miesiąc wyniki zrobić :D
Teraz to zostało już tylko czekać na @

reklama
Moje wprawne staraczki z sokolim wzrokiem [emoji12] dziś teścik wyglada tak Zobacz załącznik 797288

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale porzadna krecha!!! :) gratulacje!!! ktory cs?

Dziewczyny gratuluję dwóch kresek :) a za resztę trzymam kciuki :) a teraz pytanie :) po zabiegu krawawilam 10 dni,w poniedziałek byłam u lekarza na kontroli i wszystko w środku ok . Endometrium 11mm i pecherzyk 17mm więc owulacja zbliżała się wielkimi krokami czyli wtedy byłam 13dni po zabiegu...Dziewczyny w tych dniach oczywiście bobo sexy (szaleństwo) wczoraj jeszcze czułam lewy jajnik ale już bardzo słabo,kiedy mogłabym wziąć luteine w razie "W" i jak długo ja brać?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Wzielabym od soboty, przez 10 dni, i test, jesli ciaza to kontynuuj, nie odstawiaj bo bedzie nagly spadek progesteronu. Powodzenia! :)

ale kąpiele w basenie też niewskazane nie? haha paranoja :p
tak zrobię :p
mam jeszcze masaż całego ciała aromaterapeutyczny i spa dłoni :D
Powiedz masazyscie ze jestes w ciazy, bo moze niektorych partii nie powinien masowac, albo inaczej, bedize wiedzial :)
Jej dziewczyny nie jestem w stanie sobie wyobrazić nawet co czujecie.

A ja mam kłucie jajnika[emoji44] i mam śluz jakby płodny[emoji44][emoji44][emoji44]
No w sumie w cyklu lutowym nie doszło do owulacji. Ciekawie ciekawie. Myślicie, że to realne? W sumie byłoby ok. Moglibyśmy się zacząć starać szybciej[emoji6]
Ja mialam po laparoskopii owu po 1,5 tygodnia.

Dziewczyny beta 615!! Dzis 29 dc, okolo 14dpo
Ale wynik!!! gratki!!

Nie nadążam za Wami, w pracy młyn.
@Lanvin pokazuję:
sylwia, 28
piekne krechy ludek! :)

Beta 350.... szok
Super! uwierz w fasolke! :)
Aaaaa gratulacje!!!! Wiedziałam, że to jednak ciąża u Ciebie. Super.[emoji122]

To rekord pobity? Które testują na dniach? Bertha?
Ja dopiero w niedziele - wtedy bedzie 10dpo. Oczywiscie jak co miesiac juz wmawiam sobie ze ten cykl jest wyjatkowy ;) W tym np mnie piersi zaczely dzybko bolec, a juz dawno mnie przed okresem nie bolaly ;) ale moze to wynikac z tego ze gorzej sie ostatnie kilka dni odzywiam.. No i biore dupka.

Ale porzadna krecha!!! :) gratulacje!!! ktory cs?

Wzielabym od soboty, przez 10 dni, i test, jesli ciaza to kontynuuj, nie odstawiaj bo bedzie nagly spadek progesteronu. Powodzenia! :)

Powiedz masazyscie ze jestes w ciazy, bo moze niektorych partii nie powinien masowac, albo inaczej, bedize wiedzial :)

Ja mialam po laparoskopii owu po 1,5 tygodnia.

Ale wynik!!! gratki!!

piekne krechy ludek! :)

Super! uwierz w fasolke! :)

Ja dopiero w niedziele - wtedy bedzie 10dpo. Oczywiscie jak co miesiac juz wmawiam sobie ze ten cykl jest wyjatkowy ;) W tym np mnie piersi zaczely dzybko bolec, a juz dawno mnie przed okresem nie bolaly ;) ale moze to wynikac z tego ze gorzej sie ostatnie kilka dni odzywiam.. No i biore dupka.

Bertus to był 6 cs ... nie jakoś długo ale miałam już różne pomysły bo 36 latek kończę w tym roku i nie czekałam tylko były badania moje i M aby w razie czego szybko wyniki poprawić ... No i wyglada na to, ze red bull wystarczył hehe [emoji38][emoji38][emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry