melomanka
Fanka BB :)
To znaczy?Matka nie potrafi zaspokoić potrzeby swojego dziecka, ale skoro Ty wszystko wiesz to jest najważniejsze
![]()
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To znaczy?Matka nie potrafi zaspokoić potrzeby swojego dziecka, ale skoro Ty wszystko wiesz to jest najważniejsze
![]()
Każda robi co uważa za słuszne ale jakbyś mogła to podeślij mi jakieś lektury może się czegoś nauczę [emoji23] z drugiej strony jak życie zweryfikuje to też inna sprawa no i jest jeszcze nasza wyrocznia - waga u pediatry [emoji16]Poczytaj sobie literaturę ( mogę polecić kilka pozycji) lub wybierz się na kurs opieki nad dzieckiem. Wtedy będziesz wiedziała , że nie ma czegoś takiego jak noworodek wiszący na cycku lub rozwrzeszczane czy też nieodkładalne niemowlaki lub noworodki. W dzisiejszych czas pewnie będzie trudno ( gdy ja zaczynałam karierę zawodową macierzyński wynosił 6m) , ale na pewno znajdziesz grupę żłobkową z takimi kilkumiesięcznymi dziećmi i zobaczysz jaki jest spokój i cisza a dzieci nikogo nie ubezwasnowolaniają. A przeciek nie wyszły z kopiarki 3d. Z taką wiedzą możesz zacząć wchodzić w kompetencje innych i ich obrażać. Samo pisanie , że dziecko wisi na cycku jest oznaką totalnego brak elementarnej wiedzy na temat opieki nad dzieckiem, ale przecież najwygodniej jest na każdy płacz dziecka odpowiedzieć wepchnięciem mu do buzi sutka.
![]()
No właśnie dlatego ja bym nie poszła do lepszego sklepu po stanik za 200zl bo wiem ze i tak sobie nie dogodze. Do końca ciąży zostały 3mc, rozmiar zmieni się jeszcze ze dwa razy a po porodzie też będzie inny. Teraz to już chyba kupie jakieś do karmienia i to też najtańsze w kilku rozmiarach.U mnie to samoco chwile jakis kupuje bo reszta nie wygodna. W sklepie wydaje mi sie ze jest ok, a potem chodze pol dnia i okazuje sie ze juz nie moge wytrzymac^^
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
Ja to w ogóle podziwiam Cie że jeszcze pracujesz. Też mam spadek energii może to przesilenie wiosenne a może po żelazie mi się poprawi... Puki co postanowiłam zmuszać się do wychodzenia z domu [emoji23]Czy tylko u mnie taki spadek formy ? Czy to taki moment ciąży, albo ta pogoda? Wracam z pracy i nie mam na nic siły... a ambitnie kupilam plyty z cwiczeniami dla ciezarnych, zeby sie troszke poruszac, a tu sil brak... do tej pory nawet jak mi sie nie chcialo to jakos zbieralam sie w sobie, a od kilku dni tylko bym lezala... albo to juz czas zeby w koncu troche zwolnic
Oj nie tylko u Ciebie . Ja tez mam ostatnio mniej siły na wszystko, kryzys mnie dopad związany z pracy , tak mi sie juz niechce pracowacCzy tylko u mnie taki spadek formy ? Czy to taki moment ciąży, albo ta pogoda? Wracam z pracy i nie mam na nic siły... a ambitnie kupilam plyty z cwiczeniami dla ciezarnych, zeby sie troszke poruszac, a tu sil brak... do tej pory nawet jak mi sie nie chcialo to jakos zbieralam sie w sobie, a od kilku dni tylko bym lezala... albo to juz czas zeby w koncu troche zwolnic
No właśnie dlatego ja bym nie poszła do lepszego sklepu po stanik za 200zl bo wiem ze i tak sobie nie dogodze. Do końca ciąży zostały 3mc, rozmiar zmieni się jeszcze ze dwa razy a po porodzie też będzie inny. Teraz to już chyba kupie jakieś do karmienia i to też najtańsze w kilku rozmiarach.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to w ogóle podziwiam Cie że jeszcze pracujesz. Też mam spadek energii może to przesilenie wiosenne a może po żelazie mi się poprawi... Puki co postanowiłam zmuszać się do wychodzenia z domu [emoji23]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj nie tylko u Ciebie . Ja tez mam ostatnio mniej siły na wszystko, kryzys mnie dopad związany z pracy , tak mi sie juz niechce pracowaca w kalendarzu klientki mam do świąt rozpisane i niewiem jak ja to wytrzymam.
![]()
Podeslij tytuly prosze ja lubie czytac takie rzeczyPoczytaj sobie literaturę ( mogę polecić kilka pozycji) lub wybierz się na kurs opieki nad dzieckiem. Wtedy będziesz wiedziała , że nie ma czegoś takiego jak noworodek wiszący na cycku lub rozwrzeszczane czy też nieodkładalne niemowlaki lub noworodki. W dzisiejszych czas pewnie będzie trudno ( gdy ja zaczynałam karierę zawodową macierzyński wynosił 6m) , ale na pewno znajdziesz grupę żłobkową z takimi kilkumiesięcznymi dziećmi i zobaczysz jaki jest spokój i cisza a dzieci nikogo nie ubezwasnowolaniają. A przeciek nie wyszły z kopiarki 3d. Z taką wiedzą możesz zacząć wchodzić w kompetencje innych i ich obrażać. Samo pisanie , że dziecko wisi na cycku jest oznaką totalnego brak elementarnej wiedzy na temat opieki nad dzieckiem, ale przecież najwygodniej jest na każdy płacz dziecka odpowiedzieć wepchnięciem mu do buzi sutka.
![]()