marc
Fanka BB :)
Berta ja tu zostanę najstarszym dinozaurem,queen dinozaurem prechistorycznym bo już pół roku minęło i nic to wątpię kiedy się uda
Zostaniemy razem :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Berta ja tu zostanę najstarszym dinozaurem,queen dinozaurem prechistorycznym bo już pół roku minęło i nic to wątpię kiedy się uda
Nadal nie maJak się na nią czeka to nie przychodzi...
U Ciebie może coś innegoU mnie to samo :-(
Kochanie też tak miałam. Myślałam, że to przez problem z progesteronem, ale jak zobaczyłam wyniki tsh 2,12 to sama zaczęłam brać większe dawki euthyroxu. No i jak ręką odjąłTeż miałam zaskok ale jak dał to pójdę zrobię za trzy tyg mam znowu wizytę i pomyślałam że zrobię tsh od razu bo faktycznie poce sie jak szczur hehe wstaje w nocy a kałuża do pępka, przebieram sie i dopiero ide spac dalej.
Matko, przeczytałam że musisz brać mastodonta [emoji23] [emoji23]A ja bylam u ginekolog z infekcja, spojrzala na wyniki badan i zalecila ten bromergon i duphaston od 16 do 25 dnia cyklu. A z bromergonem mam zazywac mastodynon i zapomnialam go kupic. He. Oprocz tego chyba okres mi sie zaczal bo taka brazowo czerwona plama sie pojawila takze ...wiadomo.![]()
No to zrobię i ta tarczyce. Mama na hashimoto .Kochanie też tak miałam. Myślałam, że to przez problem z progesteronem, ale jak zobaczyłam wyniki tsh 2,12 to sama zaczęłam brać większe dawki euthyroxu. No i jak ręką odjąła wczoraj miałam endokrynologa i potwierdziła, że pocenie nadmierne może być spowodowane zbyt wysokim tsh
![]()