reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2017

Tymuniek piękna sesja i piękny synyek :)
Megan22 ładna sukienka :) wyglądasz super :) ja też lubie ten sklep :) ostatnio na wesele brat kupiłam tam sukienkę :) dużo kosztuje ale warto :)
Morela_87 zdrówka dla córki, mam nadzieje że ty nie złapiesz
Pola ja też byłam na warsztatach bezpieczny maluch :) bardzo zadowolona jest bardzo :) polecam każdemu, my mamy już syna a dowiedzieliśmi się kilku rzeczy :) no i pierwsza pomoc super :)
tea80 powodzenia na wizycie :)
Linoone będzie dobrze :) ja też mam gorszy czas teraz, jakoś wydaje mi się że cos nie tak z ciążą, że będę musiała leżeć :( we wtorek wizyta, więc się uspokoje może :)

Ja czytałam was przez weekend ale brak weny do pisana, w sobotę wieczorem po tych wrsztatach zabolało mnie krocze przez chwilkę, przeszło szybko ale mi się uruchomiła wyobraźnia... może szyjka się skraca.. we wtorek wizyta u lekarza prowadzącego, więc zobaczymy ile to moja wyobraźnia ;) dwa tygodnie temu była twarda i długa wieć może za dużo się nie zmieniło... eh te stresy... a dziś idziemy na połówkowe 3D :) pewnie poznamy płeć :)
Miłego dnia :)

reklama
Witam was słonecznie i mnie już jest 11stopni.
Aga nie tylko Ty tak masz-ja myślałam że jak już będę na zwolnieniu to będę bardziej wyspana a tu lipa-wczoraj udało mi się po północy zasnąć a tak to 1-2 w nocy i częste spacerki na siku. Troszkę odpoczelam jak mała miała ferie a teraz znowu zombi3×w tyg też 6.20pobodka):o ale się pocieszam że jeszcze 3.5 miesiąca i wakacje a pewnie urodze wcześniej to już będzie czadowo-0 spania

Tea trzymam kciuki za wizyte:)

A co do zmęczonych mężów to ja do Tomka mowie kto tu jest w ciąży Ty czy ja-śniadanie do łóżka, obiad na piętro też przynosze(kuchnia na razie u teściów nasza mam nadziejęże powstanie zanim urodze) i kolacje-to ja po schodach biegam a Ty czekasz i mówisz co jeszcze Ci donieść i jeszcze narzeka że ja na tel siedzę na forum i czytam to źle-jestem uzależniona ale jak on siedzi to ok:mad:
No troszkę pomarudzilam:D

Lilith nie smuc się nie tylko Ty nie cwiczysz a jak już urodzisz to będziesz miała mega trening ;)

Duzo zdrowia dla Was i dzieci:)

Aha moja gwiazda dzisiaj 9lat konczy:D

Miłego dnia

Edt
abed za Ciebie również trzymam kciuki-niech maluszek pokaże mamie co tam ma;)

Jeśli któraś jeszcze wizytuje to też będę trzymała kciuki i powodzenia!

Witam się z Wami.
Zapowiada się znowu piękna pogoda. Nastawiłam pranie i rozwiesze je na zewnątrz. A później przejdę się. Sama jestem to będę się dzisiaj nudzić. Szkoda że nie mam auta to bym gdzieś wyskoczyła. Wezmę się za książkę bo termin w bibliotece minie a dopiero przeczytałam pół z 3
Buziaki dla Was.

Kasiulka! Pyszny!!! Robiłam po południu 2 dolewki.

Linoone haha dobre[emoji16]

Aga k m mój też kiedyś nie jadł ale zauważył że to niezdrowo do 16 jest 1 posiłek a potem obiad i kolacje. Więc je w pracy [emoji16]

Abed trzymam kciuki!:)

Anita każdy musi czasem ponarzekać :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Abed - i ja trzymam kciuki za Malucha [emoji110][emoji110], i za jego łaskawe rozłożenie nóżek [emoji6]

Inka - gdyby nie awaria lewego kierunkowskazu (tylko przedni... ale weź jedź bez niego) to bym wpadła do Ciebie na ten leśny spacerek [emoji3].

Pumelova - mój się już nie przestawi. Próbowałam... Ale marne szanse powodzenia.

Tea, abed kciuki za wizyty :)

Anita wszystkiego najlepszego dla córki :)

Inka wyślij do nas tej ładnej pogody bo u mnie od rana pada...korzystaj z pogody :)

Milego dnia :)

Karo bardzo fajnie ze jestem u rodzicow i nie siedzimy w kurzu, nie powinnam narzekac... ale ja tak nie lubie byc bez meza. Od wawy jestesmy 140 km

Linnone ciuszki na pewno wykorzystasz, no chyba ze kupilas w rozm 48 :D

Anita samych radosci dla corki. 9 lat pieknie :)

Abed powodzenia i samych powknych widokow na monitorze. Mysle ze lakarz na polowkowym sprawdzi dlugosc szyjki. Mozesz powiedziec ze ostatnio bolesnie stawia Ci sie macica i czy moze zbadac dlugosc ;)

Tea i dla Was powodzenia

Morela jak dzis corka?

Spie z otwartymi oczami nie mam sil, a raczej enegii na zabawy z chlopakami. Wlaczylam baje. Chyba czas doczolgac sie do ekspresu
Aaaaa dzis mam studniowke :D

Załączniki

• IMG_5152.JPG
    IMG_5152.JPG
    109 KB · Wyświetleń: 89
Dziękuję Kasiu chyba lepiej. Na pewno brzuch ją już nie boli ale ja czekam , że tak powiem "aż zrobi kupkę" bo martwila mnie ta krew w sporej ilości. :*

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Gratuluję studniówki!!!:)

reklama
Hej babolki
Ja mialam strasznie zalatany weekend, ale podczytywałam was cały czas :)
Dzis rano zebrałam sie do pracy a młodego do przedszkola, jedziemy autem a ten zaczał wymiotowac, wiec zawrotka do domu i siedzimy teraz, młody skacze, bawi sie, wiec chyba to tylko chwilowe było, ale korzystam z wolnego ;p

Megan fajna ta sukieneczka, do tego jeszcze jakies ładne kwiaty, fryzura i naprawde bedziesz slicznie wyladac ;)

Lilith ja w mieszkaniu mialam siłownie pod mieszkaniem, jak puszczali basy to mi cała podłoga skakała i było słychac co akurat teraz cwicza ;p masakra

Tymuniek sliczne zdjecia :) tez moze sie skusze na taka sesje, chciałabym tez pozniej sesje noworodkowa, bardzo mi sie takie zdjecia podobaja

Morela jak tam u was dzis? córka sie lepiej czuje?

Do góry