reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Jeśli mogę zapytać które to było podejscie do in vitro ? I ile komórek miałaś podane ?
Ogólnie to moje 4 podejście ,ale z pierwszego mam synka prawie 3 latka:) za drugim się nie zagnieżdził ,a trzecie podejście ciąża jajowodowa ,a teraz 4 podejście. za każdym razem podany 1 zarodek ,bo byliśmy z rządowego programu.

reklama
Pixie Dixie Marsz do lekarza!! Po pierwsze jest trochę późno na leki. Nadal jest szansa, że kroplówka wystarczy. Tak jak pisała koleżanka to niebezpieczne jest..

z 9 pobranych do zaplodnienia wzieli 6 ( taka ustawa ze tylko tyle moga wziasc ) z tych 6 zaplodnilo sie 5. A o mrozeniu nic nie mowili wlasnie..... w srode jak pojade na transfer to zapytam dokladnie jak to jest
A jak wypelnialas dokumenty i wszystkie zgody z lekarzem to nie pytał Ciebie co z pozostałymi komórkami?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, a czy do podpisywania dokumentów potrzebny jest mąż? Mój jutro wyjeżdża i zostanę sama. Lekarz o tym wie. Nasienie już mamy zamrożone. Żadnych dokumentów jeszcze nie wypełniałam.

A jak wypelnialas dokumenty i wszystkie zgody z lekarzem to nie pytał Ciebie co z pozostałymi komórkami?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem ze jeśli byłyby jakieś ktore nadają się do zamrożenia to oni je mroza ja za 1 razem miałam tylko jedna która się nadawała reszta niestety przestała się rozwijac. Ta jedna została mi podana ale niestety nie została ze mną. A jeśli chodzi o podpisywanie dokumentów to u mnie musiałbym mąż osobiście

Dziewczyny, a czy do podpisywania dokumentów potrzebny jest mąż? Mój jutro wyjeżdża i zostanę sama. Lekarz o tym wie. Nasienie już mamy zamrożone. Żadnych dokumentów jeszcze nie wypełniałam.
Tak dokumenty do in vitro musi podpisac maz...moj wyjezdzal na pol roku i musial w klinice wszystko podpisac predzej...

AniaCh mozesz mi przypomniec nazwe tych wit b ktore masz bo zapomnialam :)
A jest jakis zestaw witamin ktory nie ma w skladzie b9 i b12 jakies multiwitaminy ? Czy nic oprocz tych b nie bierzesz ?

reklama
Do góry