Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mozesz konkretniej napisać o co Ci chodzi? Chyba nie zrozumialas mojej odp bo Twoja odp jest zupelnie nie na temat... Pytalas o mrozenie komorek to Ci odp ze u nas w klinice przedstawili nam taka mozliwosc i jaka jest tego cena a Twoja odp na to jest wogole niezrozumiala....
Można zamówić przez doz.pl i odebrać w aptece. Cena ok. 155-160 zł.Dziewczyny ,może wiecie w jakiej aptece w Gdańsku ,lub okolice dostanę w dobrej cenie lek PROLUTEX? W zeszłym tyg. Kupiłam w Madisonie w aptece za 165 zł a dziś już za 205zł masakra ...
Sorry, nie doczytałam i nie ma to nic wspólnego z niezrozumieniem tematu. Nie musisz być taka uszczypliwaMozesz konkretniej napisać o co Ci chodzi? Chyba nie zrozumialas mojej odp bo Twoja odp jest zupelnie nie na temat... Pytalas o mrozenie komorek to Ci odp ze u nas w klinice przedstawili nam taka mozliwosc i jaka jest tego cena a Twoja odp na to jest wogole niezrozumiala....
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Pixi a pobrał Ci chociaż krew na stan zapalny w organizmie ? Mi bardzo szybko wzrosło crp, mało sie o sepsę nie otarłam . Kontroluj kochana kontroluj
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja zupełnie nie byłam świadoma ze serduszko przestawało bić prawie 2 tygodnie wcześniej
![]()
Ech, ciężkie to chwile..
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Gratuluje [emoji847]Dziewczyny, dzisiejsza beta 341![]()
Dziewczyny, a czy do podpisywania dokumentów potrzebny jest mąż?....
AniaCh mozesz mi przypomniec nazwe tych wit b ktore masz bo zapomnialam
A jest jakis zestaw witamin ktory nie ma w skladzie b9 i b12 jakies multiwitaminy ? Czy nic oprocz tych b nie bierzesz ?