reklama
Zaaaneta
Fanka BB :)
Xsenia ja nie, ale nawet teściowa mi przytoczyła co jak będę w ciazy. Wmawiają mi a moja psychika łatwo chlonie. Dlatego potrzebowałam waszej opinii bo ja tak mam ze musi ktoś potwierdzić moje myslenie.
Zdecydowałam, staramy się a jak się uda to nikomu nie powiem żeby nie przeżywali hehe
Zdecydowałam, staramy się a jak się uda to nikomu nie powiem żeby nie przeżywali hehe
Millo
Ale co ma ciaza do bycia chrzestna bo ja szczerze to pierwsze slysze?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
kamkaz
Chrzestną mojego syna jest moja siostra, ktora byla w drugim miesiącu ciąży i wszystko ok. Kuzynka tez była chrzestna jak sama spodziewała się dziecka i jakoś jest wszystko ok wiec jak dla mnie to straszne zabobony sąXsenia ja nie, ale nawet teściowa mi przytoczyła co jak będę w ciazy. Wmawiają mi a moja psychika łatwo chlonie. Dlatego potrzebowałam waszej opinii bo ja tak mam ze musi ktoś potwierdzić moje myslenie.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka
Ja też nikomu nie powiemDzięki Dorcia. W takim razie będę się starała a jak się uda to nikomu nie powiem dopiero po miesiącu hehe[emoji5]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka
Millo
Kasia gratulacje!!Cudny widok♡ale fajnie!!!
Dorcia jak tam?kiedy testujesz?
U mnie tak owulacyjne.3 na gorze z wczoraj.Nie wiem czy dotrwam do jutra haha
Dorcia jak tam?kiedy testujesz?
U mnie tak owulacyjne.3 na gorze z wczoraj.Nie wiem czy dotrwam do jutra haha

Zaaaneta
Mija teściowa jest podobna do czarownicy haha mam nadzieję że jej słowa jakoś się ulotnia, ona twierdzi że kobieta w ciazy nie powinna podawać bo zabiera się szczęście dziecku, tezę na nią spojrzałam i się zdziwiłam ale głupio słuchać takich rzeczy jeszcze od teściowej i to jak nie jestem w ciazy... ona wgl jak zobaczy czarnego kota to pluje przez ramię nawet jak jej nie przebiegnie drogi haha 
Nikomu nie życzę takiej teściowej
Bo ale dobra pytania nie było, zdecydowałam i nie martwię się jej gadaniem juz

Nikomu nie życzę takiej teściowej

Bo ale dobra pytania nie było, zdecydowałam i nie martwię się jej gadaniem juz

reklama