reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Witam wszytskich jestem tu po raz pierwszy i gorąco wszystkich pozdrawiam. Mój synek urodził się 7 lutego a oto zdjecia

img0006am0.jpg

img00012sl1.jpg

reklama
czesc patsiw, fajnego masz synka, zapraszamy serdecznie na inne watki!!!!

a co do siedzenia moj skarb nie siedzi jeszcze, a co do lubuskiego to ja jestem z berlina, tez niedaleko....skad dokladnie jestes?

patsiw25 Witaj na Lutówkach, śliczny synek :happy2:

lil kate ja też mam schizę z tym SIDS chociaż Milenka na brzuszku jeszcze nie sypia :no: Ale czasem wstaję w nocy i sprawdzam czy nie naciągnęła sobie czegoś na główkę. W czasie zabawy, jak się jej zarzuci pieluszkę na buzię, to nie zawsze potrafi ją sobie sama zrzucić. Na szczęście monitor oddechu mnie uspokaja, mam zamiar z niego korzystać jeszcze przez pół roku, bo piszą że SIDS dotyka dzieci w pierwszym roku życia choć faktycznie w 5 - 6 miesiącu ryzyko juz znacznie maleje :tak:

Kasiad wczoraj juz nie wytrzymałam... skubana tak fikała nogami przy jedzeniu kopiąc mnie w rękę w której miałam łyżeczkę, że się poddałam i wpakowałam ją w krzesełko. Podobało jej się gdzieś do połowy słoiczka a potem ryk! Wróciła na leżaczek i tam dokończyła posiłek. Może musi się przyzwyczaić do nowego stanowiska posiłkowego :-D

reklama
Pewnie tak Joasiek. Ja zresztą też mam wrażenie, że Oli wolała jeść w leżaczku.

A to upamiętnienie pierwszego kontaktu Oliwki z huśtawką:

Do góry