reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Byliśmy w weekend odwiedzić małego Maksa który urodził się 5 lipca. Między Milenką a Maksem jest 4,5 miesiąca różnicy. Aż mi się nie chce wierzyć jak patrzę na to zdjęcie, że Milutek też był taki mały :szok::-D Maksio miał przy urodzeniu dokładnie tyle wzrostu i taką wagę jak Milenka.

11.jpg

A tu Milena "wcina" jabłuszko z którego zrobiłam jej gryzaka. Poskrobała je troszkę dziąsełkami, okropnie była zadowolona :tak::-D

1.jpg

reklama
Joasiek, Milenka wygląda tak wielgaśnie przy Maksie :szok: Ładna z niej dziewczynka :tak: Fajne zdjęcia z jabłkiem i to z Waszej galerii, na którym leży na puzzlach piankowych z taką fajną minką :-D (przedostatnie z 5 miesiąca)
Joasiek, jak się porusza ten robaczek-zabawka? (w rączkach Milenki z 6 miesiąca w Galerii). Podobno jakoś się porusza, ale nie mogę sobie wyobrazić jak. Własnie chcę go zamówić na Allegro.

A to kilka zdjęć Oliwki:

Leżę sobie:

W takiej pozycji ostatnio lubię spać:

Przymiarka nowych sandałków, które właśnie nam przyniósł listonosz:

A tak się prenzetuję w foteliku do karmienia:

Joasiek, Milenka super. Jakie ma nóżki pulchniutkie:-)Jak Tosia moja:tak::-DNaprawdę, dopiero w porównaiu do noworodka widać jak bardzo nasze dzieci urosły...:tak::tak:
A tu trochę Tośki

ulubiona pozycja w wózku. klima made in Tosia:-)

ostatnio Tosia lubi spac na brzuszku

z tatusiem

Slicznie powychodziły na zdjęciach Tosia i Oli :-D Fajnie śpią na brzuszkach, moja za żadne skarby świata główki nie położy jak leży na brzuszku, więc o spaniu nie ma mowy. Może leżeć nawet pół godziny z głową w górze ale po tym czasie podnosi raban i trzeba ją przełożyć albo podnieść.
martula25 ta pierwsza fotka jest niezła hjehje.. mała akrobatka :-)

Joasiek, Milenka wygląda tak wielgaśnie przy Maksie :szok: Ładna z niej dziewczynka :tak: Fajne zdjęcia z jabłkiem i to z Waszej galerii, na którym leży na puzzlach piankowych z taką fajną minką :-D (przedostatnie z 5 miesiąca)
Joasiek, jak się porusza ten robaczek-zabawka? (w rączkach Milenki z 6 miesiąca w Galerii). Podobno jakoś się porusza, ale nie mogę sobie wyobrazić jak. Własnie chcę go zamówić na Allegro.

Kasiad: na tej fotce na puzzlach to akurat udało mi się ja uchwycić jak sobie gadała, śmiesznie przy tym buźkę układa :rofl2:
A robaczek... wg mnie to określenie że się porusza jest na wyrost. Ten robaczek jest przytwierdzony do zielonej obręczy miękkimi gumowymi fioletowymi paskami. I one się wyginają, więc ten środek można po prostu troszkę wygiąć na boki, albo wcisnąć go żeby wypukła część była ta z lusterkiem na odwrocie. Ale poruszaniem się bym tego nie nazwała :sorry2:

A to faktycznie, Joasiek, opis na aukcji robaczka, że się ciekawie porusza jest trochę na wyrost.
Co do spania na brzuszku, to Oli nie usnęła jeszcze nigdy w takiej pozycji, zawsze przekręca się w czasie snu z pleców na boki lub na brzuszek. Ale inaczej leży niż Tosia Martuli, nie ma uniesionej tak pupy w górze :-D Natomiast jak bawi się na brzuszku i jej się znudzi, to sama się przekręca na plecki, więc nie muszę już przybiegać jak jej się znudzi leżenie w tej pozycji. No chyba, że jej się znudzi całkiem leżenie :baffled:

Martula, fajną klimę Tosia sobie wymyśliła :szok: Tylko pasek wózka przeszkadza w pełnej klimatyzacji :-D

Ach tylko patrzec w te Emilkowe oczęta!:-)
Joasiek Mlenka strasznie juz duza, taka słodka pulchniutka:tak:
Oliwka super wyglada w nowym krzesełku chyba czeka na jedzonko :-D
Antosia sliczniutka ładna z niej dziewcznykna
Martula Tosia ma super pozycje w wozku!:-D:-D:-D
te nasze bobaski rosna i rosną :-D:-D:-D:-):-):-)

Ach tylko patrzec w te Emilkowe oczęta!:-)
Joasiek Mlenka strasznie juz duza, taka słodka pulchniutka:tak:
Oliwka super wyglada w nowym krzesełku chyba czeka na jedzonko :-D
Antosia sliczniutka ładna z niej dziewcznykna
Martula Tosia ma super pozycje w wozku!:-D:-D:-D
te nasze bobaski rosna i rosną :-D:-D:-D:-):-):-)
Oliweczka, masz racje, sliczne wszystkie i jakie już duże:-)

Dopiero dziś zauważyłam ten wątek. Nie zdołałam wszystkiego obejrzeć, bo nie mam na tyle czasu, ale super macie pociechy.
To i ja pochwalę się moim smykiem.
58119b6e7efea17f.jpg
16d6cf36acf5581c.jpg

0df18539878ea002.jpg
548ff6ba86dcf51a.jpg

reklama
Ale cudne "cukireczki"z wszystkich dzieciaczków.
Kasiad Oliwcia pozuje jak mała modelka i też śliczne ma oczka.Bardzo mi się podoba zdjęcie na krzesełku.
martula Tosia jaka wysportowana!
E-lona no,no,ale przystojniak.Minki ma zabawne.

Do góry