reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
A u mnie na odwrót,córcie też bym jeszcze chciała.Koniecznie z takimi ciemnymi włoskami,jak u Twojej(jest szansa,jak będzie podobna do tatusia),bo mój Kuba to blady,jak mamusia i "mysie' włoski.czasem jak tak patrze na chłopaków to mi się synek marzy
![]()
A tu dzisiejsze turlanie u babci...
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Tycia: ale słodziaczek z tego Twojego Konradka :-)
Gosia_k23: Emilka nie dość że ma śliczne oczęta, to jeszcze słodkie dołeczki w policzkach. Zbliżenia buźki Emilki niesamowite! Śliczną masz córunię
airin: dzieci już tak mają, że kiedy rozwijają jedną umiejętnoć to czasem inna idzie chwilowo w odstawkę. Może Twój bobas aktualnie bardziej przymierza się do rozwoju ruchowego, niż gaworzenia?
irtasia27: Jenny jak zawsze słodka i rozkoszna, uwielbiam oglądać jej zdjęcia, jest taka fajniutka
rozalka: Niezły przystojniak z Kubusia, ładny ma uśmiech
Nie nadążam już z komentowaniem zdjęć, ale wszystkie są przepiękne :-)
Gosia_k23: Emilka nie dość że ma śliczne oczęta, to jeszcze słodkie dołeczki w policzkach. Zbliżenia buźki Emilki niesamowite! Śliczną masz córunię

airin: dzieci już tak mają, że kiedy rozwijają jedną umiejętnoć to czasem inna idzie chwilowo w odstawkę. Może Twój bobas aktualnie bardziej przymierza się do rozwoju ruchowego, niż gaworzenia?
irtasia27: Jenny jak zawsze słodka i rozkoszna, uwielbiam oglądać jej zdjęcia, jest taka fajniutka

rozalka: Niezły przystojniak z Kubusia, ładny ma uśmiech

Nie nadążam już z komentowaniem zdjęć, ale wszystkie są przepiękne :-)
reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
No piekne zdjęcia, cudowne oczka Emilki, i te zdjecia znad morza ahhhhh
a męzczyxni same przystojniaki !!!

a męzczyxni same przystojniaki !!!