reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
:-D czasem jak tak patrze na chłopaków to mi się synek marzy :zawstydzona/y:
A u mnie na odwrót,córcie też bym jeszcze chciała.Koniecznie z takimi ciemnymi włoskami,jak u Twojej(jest szansa,jak będzie podobna do tatusia),bo mój Kuba to blady,jak mamusia i "mysie' włoski.
A tu dzisiejsze turlanie u babci...

Zakładam Fan Club Emilki:-D.Slicznosci niesamowite:tak:,te oczy,ten usmiech,ta sukienusia...ehhhh:rofl2:

Udala Ci sie pannica.W tych oczach to ona cos ma,ze powala z nog.Moja corcia jak zwykle wzdychala ze mna do zdjec:-):tak:To jestesmy juz dwie w Fan clubie;-):tak:

CUDOWNOSCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

chlopaki przystojne juz teraz, Jenni ma przecudowny usmieszek, a Emilka ech tylko sie zakochac!!!!!!!!!!!!!

Tycia: ale słodziaczek z tego Twojego Konradka :-)

Gosia_k23: Emilka nie dość że ma śliczne oczęta, to jeszcze słodkie dołeczki w policzkach. Zbliżenia buźki Emilki niesamowite! Śliczną masz córunię :tak:

airin: dzieci już tak mają, że kiedy rozwijają jedną umiejętnoć to czasem inna idzie chwilowo w odstawkę. Może Twój bobas aktualnie bardziej przymierza się do rozwoju ruchowego, niż gaworzenia?

irtasia27: Jenny jak zawsze słodka i rozkoszna, uwielbiam oglądać jej zdjęcia, jest taka fajniutka :-D

rozalka: Niezły przystojniak z Kubusia, ładny ma uśmiech :tak:

Nie nadążam już z komentowaniem zdjęć, ale wszystkie są przepiękne :-)

reklama
Do góry