reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia i tak co miesiac 50 sloikow musisz zakrecac,tzn 250 skoro co piata nakretka pasuje:szok::tak::-)
:-)
Iwonka ja musze zrobić 80 słoiczków.A mam chyba z 500 nakrętek,full wypas,ale sa z******(sorrY) niektore i to bardzo,ze zanim jeden zakręce to z 5 zużywam,a ręce opadają....jednym rzutem robie 9-12 słoików,takż e policzcie--makabra to robić,,najgorsze te zakręcanieee.
Możecie mi współczuć :-p:rofl2:Ja sama sobie współczuje robić to...:szok::-D

reklama
Melduję się!

Witam nową mamę!

Iwonka przesyłam buziolki dla Vanesski bidulki :tak: oby noc minęła spokojnie :tak:

Ewcia kobieto, ale Ty masz przerąbane z tymi słoikami :szok::szok::szok::szok: jeszcze te nakrętki ;-)

No Sewek ja mam %,a ty coś dzisiaj kupiłąś kochana czy nieee....jak nie to dam ci troszke,daj kuflaaa.
Iwonka buziole dla amłęj,oby szybko przeszło....miłęgo pluskania...

reklama
Iwonka takich wieści to się nie spodziewałam:szok: Fajnie gratuluję decyzji :-) A kościelnego ślubu nie chcecie?? Dla Vaneski buziaczki zdrowiaczki, biedactwo namęczy się:-(

A ja mam nerwa dzisiaj i od dzisiaj mam wszystko w d....:wściekła/y:Stwierdziłam że na siłę nikogo się nie zmieni więc może lepiej sobie podziękować i się rozejść niż psuć sobie życie:-( Już brak mi sił na naprawianie wszystkiego i staranie się żeby było dobrze. Ja chodzę wiecznie zdenerwowana i później się dziwię że Weronika też tak się zachowuje. Aj nie zanudzam moimi dołami.
Łeb mi pęka i położyłabym się spać ale nie mogę bo kolega maluje łazienkę i głupio by było gdybym spała:-D

A tu widzę jak zwykle jakaś nocna impra się szykuje:-D. Macie zdrowie dziewczyny;-)

Do góry