reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No doczytałam :)

Sewcia - a Wy planujecie kolejnego maluszka niedługo? Bo nie pamiętam, czy o tym pisałaś...
Piszesz, że miałaś zgagę całą ciążę - mały urodził się kudłaty, jak gadają mądrości ludowe? :-D Ja miałam zgagę cały czas prawie, i mój synek urodził się z gęstą czuprynką na głowie.

Dzień dobry!

Wczoraj wywaliło mnie z BB i za nic nie mogłam wejść ponownie :-:)-:)-:)-( Ewcia dzięki, że powiedziałaś za mnie dobranoc :tak::tak::tak:

U mnie dziś słonecznie i chyba znowu gorąco :tak:

Iwonka jak tam Vanesska? Mam nadzieję, że nocka minęłą spokojnie :tak::tak:

Leika a u Ciebie ile dziś pobudek?

No doczytałam :)

Sewcia - a Wy planujecie kolejnego maluszka niedługo? Bo nie pamiętam, czy o tym pisałaś...
Piszesz, że miałaś zgagę całą ciążę - mały urodził się kudłaty, jak gadają mądrości ludowe? :-D Ja miałam zgagę cały czas prawie, i mój synek urodził się z gęstą czuprynką na głowie.

O maluszka zaczniemy staranka jak już dołączę do męża :tak: czyli w przyszłym roku :tak::tak::tak:
Co do czupryny..... to Jędrek miał włosy, ale nie za dużo. Takie kłaczunie malutkie ;-):tak::-D

Qrczę..... zaczyna mi się z BB robić to co wczoraj :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zawiesza mnie i nie mogę nic wtedy zrobić, tylko czekać aż mnie odwiesi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Co jest:confused::confused::confused:

Z BB to coś u mnie:confused::confused::confused::confused: się dzieje :-( bo wczoraj Ewcia też miała wszystko ok, a ja nie mogłam wejść, dobrze, że na gg złapałyśmy się :tak::tak:

hej

wy spac nie możecie??? :szok::-D i jeszcze z samego rana znów tu :-D

nie nadrobiłąm niestety

iwonka mama nadzieję ze z Vanesska już dobrze????

a u nas dzień jak codzień, troszkę słonka, troszkę chmurek i wiatru, czyli niewiadomoco

reklama
Aniu138!!!!!

Z okazji urodzin życzę Ci wszystkiego najlepszego, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń i dużo zdrówka.

Do góry