KasiaK89
Fanka BB :)
to u mnie historia podobna. Też ślub w wieku 28lat, od razu ciąża i 9/10tc łyżeczkowanie. Od razu udało się znowu- mamy córkę. Problem za to z rodzeństwem dla niej :/
powodzenia![]()
Dziękuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to u mnie historia podobna. Też ślub w wieku 28lat, od razu ciąża i 9/10tc łyżeczkowanie. Od razu udało się znowu- mamy córkę. Problem za to z rodzeństwem dla niej :/
powodzenia![]()
Czytałam Wasze wpisy i widzę że w najlepszymAle serio mi niedobrześliwki w czekoladzie...mniam
Hejka, witaj w doborowym towarzystwie![]()
Nie martw sie ja też słodycze jem aż mi niedobrzeAle serio mi niedobrześliwki w czekoladzie...mniam
Hejka, witaj w doborowym towarzystwie![]()
Trzymam kciuki oby dwie kreseczki byłyGabrika my tez w owulacje samazobaczymy hah co z tego wyniknie
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ale to chyba też jest ryzyko, że skórę zafarbuje i nie odkryjesz, chyba,słyszałam ze dobrze jest gotować orzechy włoskie (skorupki ) i tą brązową wodą płukać włosy po dłuższym stosowaniu widać efekty, ale czy siwe zakryje nie jestem pewna
Ale już przygotowany hehe.
Przykro mi bardzo malenka, że tak się z tym męczyszNo zostawiona sama sobie... mówią że nie ma co monitorować, że to takie małe 'resztki' zostały że nie będzie nawet widać na usg. Trzeba czekać. Byli już lepiej krwawienie małe a dziś rano zalana znowu się obudziłam... coś tam musiało zostać. Do polskiego lekarza chce po krwawieniu isc bo mi powiedzieli ze jak krwawisz tkmaxx się jeszcze zluszcza a chce po wszystkim zobaczyć czy czysto i co on mi powie. Chciałabym do Polski przyjechać na badania ale tak logistycznie z tym ciężko.
Dziś koszmar miałam że przyjechałam na porodowke na poród już a oni zrobili usg i powiedzieli ze bardzo im przykro ale serduszko nie bije od 2 miesięcy.... I to tak będzie wracać wszystko.
Dziękuję że o mnie myślisz kochana jesteś ❤
Jak dla mnie to tak.
Dziękuję kochana trzymam kciuki za mierzenie temperaturyTrzymam kciuki oby dwie kreseczki były
Ale to chyba też jest ryzyko, że skórę zafarbuje i nie odkryjesz, chyba,
Przykro mi bardzo malenka, że tak się z tym męczysz(, ale potrzeba czasu żeby chociaż trochę zapomnieć. Zawsze będziesz pamiętała o swoim anioleczku, ale moze ból z czasem będzie trochę mniejszy. Sen okropny.
Jak dla mnie to tak.
Witam nowe staraczki
U mnie dzisiaj rano pierwsze mierzenie temperatury. Zobaczymy czy mi się uda do końca cyklu mierzyć
HejHej dziewczyny ... ja też jestem staraczka 2017. Przyjmiecie mnie so siebie ?![]()
Trzymam kciuki oby dwie kreseczki były
Ale to chyba też jest ryzyko, że skórę zafarbuje i nie odkryjesz, chyba,
Przykro mi bardzo malenka, że tak się z tym męczysz(, ale potrzeba czasu żeby chociaż trochę zapomnieć. Zawsze będziesz pamiętała o swoim anioleczku, ale moze ból z czasem będzie trochę mniejszy. Sen okropny.
Jak dla mnie to tak.
Witam nowe staraczki
U mnie dzisiaj rano pierwsze mierzenie temperatury. Zobaczymy czy mi się uda do końca cyklu mierzyć
Kochane potrzebuje rady.
Mój mąż pracuje za gramanica wiec nie możemy w pełni się starać ale działamy. Mam cykle różnie 28-32 dni. Dziś jest 27 dc. Od 15 dc miałam męża w domuco mieisiac jednak wiem kiedy jest owu po sluzie ale w tym m-cu nie było typowego ... 25 dc pojawiło się plamienie bardzo delikatne i skończyło się po 2 dniach. Mam obrzmiale piersi i wrazliwe sutki ale nie wiem czy to objawy czy podświadomość.
Myślicie że mogło się udać ? Ile poczekać jeszcze z testem ?