reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
To fajnie ze nie bede sama:)... racja nie wszystkie opcję są wykorzystane Ale oby sie na inseminacji skończyło:):):):):):.... też gleboko wierze ze się uda.... pięknie dziś na dworze . Na balkonie unas tak słoneczko świeciło aż miło się siedziało.. ...

zylwia i inne staraczki....nie było mnie kilka dni nie miałam czasu za dużo stresu w pracy.....
gratuluje ośka:) szczęśliwych 9 miesiecy
no a u mnie sama niewiem
okresu miałam dostac
ale go niema poki co myslalam ze w nocy dostałam a tu nic
no jak nie przyjdzie jutro to chyba polece testować
w tym miesiącu jak wiecie nie było iui więc probowalismy sami
ok kilku dni bóle mam jak na ewidentną małpe a tu jej niema
kurcze poczekam jeszcze troche jak ma cos być to bedzie jak nie to trudno pewnie popłynie i wtedy bedziemy dalej próbować az do skutku

Cikulinka trzymam kciuki✊✊✊ mam nadzieje ,ze zaczyna sie w Tobie zycie <3

Ja leze sobie w domu i odpoczywam dzis :) mam nadzieje ,ze u mnie tez tam sie zagniezdza najpiekniejszy cud <3 :) wszystko sie okaze szybciutko :)))

Jak bierzecie luteine ? Ja pod jezyk 2x1 przez 10dni

zylwia i inne staraczki....nie było mnie kilka dni nie miałam czasu za dużo stresu w pracy.....
gratuluje ośka:) szczęśliwych 9 miesiecy
no a u mnie sama niewiem
okresu miałam dostac
ale go niema poki co myslalam ze w nocy dostałam a tu nic
no jak nie przyjdzie jutro to chyba polece testować
w tym miesiącu jak wiecie nie było iui więc probowalismy sami
ok kilku dni bóle mam jak na ewidentną małpe a tu jej niema
kurcze poczekam jeszcze troche jak ma cos być to bedzie jak nie to trudno pewnie popłynie i wtedy bedziemy dalej próbować az do skutku
Trzymam mocno kciuki [emoji16]

Cikulinka trzymam kciuki✊✊✊ mam nadzieje ,ze zaczyna sie w Tobie zycie <3

Ja leze sobie w domu i odpoczywam dzis :) mam nadzieje ,ze u mnie tez tam sie zagniezdza najpiekniejszy cud <3 :) wszystko sie okaze szybciutko :)))

Jak bierzecie luteine ? Ja pod jezyk 2x1 przez 10dni
starasznie bym tego chciał:)..i dla siebie i ciebie i innych.....no ja brałam luteine tak jak ty

reklama
ded341e69d17132793b58bbe8fa9835b.jpg
. Dziewczynki trzymam za Was mocno kciuki. Nie udzielam się zbyt często bo odpoczywamy od starań i od forum ale np gotuje. Wysyłam Wam nasza dzisiejsza kolacje [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry