Pola@ no teraz np nic a nic mnie nie boli  kolezanka mi powiedziala ze ona tak miala jak jej sie wszystko rozciagało
 kolezanka mi powiedziala ze ona tak miala jak jej sie wszystko rozciagało zobaczymy jak bedzie po pracy[emoji14]
 zobaczymy jak bedzie po pracy[emoji14]
Maziajka - hahaha wybacz i nie zastrzelaj [emoji33][emoji33] wpadaj , mam jeszcze ponad pól wielkiego arbuza do tego sobie zaraz walne jabłko pozniej ziemniaczki pokrojone w plasterki zrobie na patelni , jeszcze w planach kluchy na parze z jogurtem jagodowym
 do tego sobie zaraz walne jabłko pozniej ziemniaczki pokrojone w plasterki zrobie na patelni , jeszcze w planach kluchy na parze z jogurtem jagodowym  normalnie gastro mam okropne[emoji14]moglabym non stop cos jesc
 normalnie gastro mam okropne[emoji14]moglabym non stop cos jesc  juz powstrzymuje sie dzisiaj od slodyczy bo 4 dni pod rząd wjechala conajmniej jedna tabliczka czekolady
 juz powstrzymuje sie dzisiaj od slodyczy bo 4 dni pod rząd wjechala conajmniej jedna tabliczka czekolady  

Alex - to jest przekichane ..ja mam wrazenie ze wgl nie spie w nocy tylko sie kręce z boku na bok kupilam sobie tą poduche do spania ale nie wiele mi pomaga i narazie spie bez niej:/ Ja na truskawki skusilam sie jeden raz bo tak pieknie pachnialy ale oczywiscie w smaku zero .. u mnie termin na 6.07
 kupilam sobie tą poduche do spania ale nie wiele mi pomaga i narazie spie bez niej:/ Ja na truskawki skusilam sie jeden raz bo tak pieknie pachnialy ale oczywiscie w smaku zero .. u mnie termin na 6.07 ale mam przeczucia ze urodze jeszcze w czerwcu[emoji14]zobaczymy
 ale mam przeczucia ze urodze jeszcze w czerwcu[emoji14]zobaczymy  

Liluli - ja uwielbiam ikee ale tylko nie w niedziele jest taki ruch ze ledwo da sie chodzic
 jest taki ruch ze ledwo da sie chodzic  wybacz ze narobilam smaka , tak jak Maziajke ,również i Ciebie zapraszam na arbuza
 wybacz ze narobilam smaka , tak jak Maziajke ,również i Ciebie zapraszam na arbuza  moj synuś to po tym arbuzie az cały podskakiwał
 moj synuś to po tym arbuzie az cały podskakiwał 

U mnie na odwrót, czekam na materac a łózeczko juz stoi oczywiscie jeszcze nie poskladane
 oczywiscie jeszcze nie poskladane 

Pumelova - haha ale jaja z tymi warsztatami wspolczuje dretwienia rąk :/ mojej znajomej w 30 ktorym tyg tak rece dretwialy przez tydzien ze musiala brac apap i byla z tym u lekarza[emoji14]oby nam szybko minely te dolegliwosci ..chociaz juz sie boje co to bedzie pozniej
 wspolczuje dretwienia rąk :/ mojej znajomej w 30 ktorym tyg tak rece dretwialy przez tydzien ze musiala brac apap i byla z tym u lekarza[emoji14]oby nam szybko minely te dolegliwosci ..chociaz juz sie boje co to bedzie pozniej  byle do konca
 byle do konca  a na samą mysl o tych sezonowych truskawkach to łooo trzęse sie [emoji23][emoji23] pomidorki tez pycha
 a na samą mysl o tych sezonowych truskawkach to łooo trzęse sie [emoji23][emoji23] pomidorki tez pycha  

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka - hahaha wybacz i nie zastrzelaj [emoji33][emoji33] wpadaj , mam jeszcze ponad pól wielkiego arbuza
Alex - to jest przekichane ..ja mam wrazenie ze wgl nie spie w nocy tylko sie kręce z boku na bok
Liluli - ja uwielbiam ikee ale tylko nie w niedziele
U mnie na odwrót, czekam na materac a łózeczko juz stoi
Pumelova - haha ale jaja z tymi warsztatami
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom