Dzień dobry Dziewczyny

Wczoraj miałam taki dość intensywny dzień, także nawet nie meldowalam co tam u nas słychać. No byliśmy w Ikei 2 razy hihi

dwa razy, bo serwis, który kupiliśmy jednak mi nie pasował i stwierdziliśmy, że oddamy w tym samym dniu juz

kupiliśmy już lampkę nocną (chmurke), półeczki, pieluszki, ręcznik, kocyk i takie tam, dzięki czemu zaspokoilam moja potrzebę wicia gniazdka może nawet na dwa, trzy dni

pod koniec kwietnia gdzieś musimy zrobić malowanie mieszkania i będę zdobić kącik dla małej

chyba będzie taki chmurkowy, znalazłam wczoraj fajne naklejki chmurki na ścianę:
Link do: Naklejki Uśmiechnięte Chmurki. Krople www.zyrafyzszafy.pl
Po tych wczorajszych eskapadach nad ranem miałam skurcz w łydce (Aga, łączę się w bolu skurczowym) i tym bym się tak nie przejmowała, tylko zaczęło mnie znowu (tak jak kiedyś - wtedy pojechałam z tym na IP) kłuć w okolicy pępka - takie krótkie ukłucia, jakby igła, skurcz? Mój lekarz w takiej sytuacji kazał mi zażyć magnez, ewentualnie nospe i polezec. Leżę więc (nospy nie zazyłam jednak), nadrabiam bb, oglądam piękna pogodę przez okno i chyba mi przechodzi to już. Ufff....
Musiałam odwołać wizytę u gin (z pakietu medycznego, tylko skierowania na badania chciałam) i chyba przeloze wizytę u alergologa, bo miałam dziś iść z córa po skierowanie na testy alergologiczne (testy i tam będziemy robić bliżej wakacji).
Megan mam nadzieje, że dziś już lepiej się czujesz.
Ola W. na pewno wszystko jest w porządku, jednak ja pewnie umowilabym się dla spokoju ducha jeszcze na USG do jakiegoś dobrego specjalisty robiacego prenatalne (z certyfikatem).
udanego dnia w pracy dla Wszystkich jeszcze pracujacych, też dla już niepracujących i duzo słonka!
Inka fotelik używany czy nowy kupowałas? Jak nowy przez neta to nasz prawo zwrotu 14 dni, jak w sklepie, to możesz podejść, pewnie nie będą robić problemow i wymienia. Jak był używany , to w ostateczności możesz sama wystawić do sprzedaży na olx czy allegro.