reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ola W ja luteine odstawiłam dopiero gdzieś 2 wizyty temu a duphaston na ostatniej wizycie. A brałam od 5 tyg i nie tyłam z tego powodu. Zaczęłam przybierać po teście obciążenia glukoza bo dobrze wyszedł to zaczęłam jeść słodkie:D

Truskawka super jest, ma jeszcze taka moskitiere przypinana, melodyjki, ustawienia mocy bujania, może być do prądu i na baterie;)

Megan to super :D

Anita super że wieczór się udal:)))

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova [emoji23][emoji23][emoji23] fragment o tyciu, bo glukoza wyszła dobra... [emoji23]
Ale tak prawdę mowiac, to boje sie, ze tez tak zrobie :D pierwsze co to tabliczka czekolady [emoji23]

Megan dzięki :) no ja dostałam
Wlasnie na wszelki 2x2tabletki. Licze na to, ze moja gin z ktora sie widze 7.04 pozwoli mi odstawić.
A to stawianie macicy nie ejst normalne? Czytałam o skurczach przepowiadających (braxtona cos tam) i one mogą buc juz po 20tc.
Mi sie wczoraj tak napięła na chwile, ale nic mnie przy tym nie bolało. Po prostu brzuch twardy na pare sekund

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Inka z tego co słyszałam to fotelik właśnie trzeba wcześniej sprawdzić czy pasuje do auta a później kupić, żeby nie było problemu. A teraz nie wiem co, możesz oddać, wymienić ?

Ola W to jest zgubne haha z tym jedzeniem po teście:p ale zaczęłam wtedy jeść słodkie, białe pieczywo, makarony.. mmmm:D

Inka no właśnie na warsztatach mówili żeby sprawdzić przez zakupem czy pasuje. Ale o pasach t nie wiem, od czego zależy ich długość. Zawsze możesz kupić bazę isofix żeby nie używać pasow:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aim no właśnie taka rozpiętość np od 4 do 8 dawek nic mi nie daje. Dlatego Was pytam jak najlepiej go używać w rzeczywistości.

Ola , tez czytałam ze normalne ale ona mi sie napina bardzo często[emoji14]robi mi sie tak twardy brzuch ze czasami mam wrazenie ze pęknie i tak ciągnie w dół[emoji14]zanim poszlam do lekarza myslalam ze tak sie dzieje, bo mam w miare maly brzuch i sie po prostu wszystko naciąga [emoji23] i np jak klade sie na plecy i wyprostuje nogi to w sekundzie mam taki napięty i twardy brzuch[emoji14]ale masz racje , moze u Ciebie to nie bedzie potrzebne zeby sie faszerować lutką:p ja to teraz sie z nią po prostu czuje pewniej :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mysle, ze moze powinnam raczej brać magnez a noe luteinę.... powieka tez mi drga od jakiegos czasu ;) no ale nic. Przez tydzien pobiorę to chyba nie zaszkodzi. Zobaczymy co powie moja

Moj tez kopie teraz. A oczywiscie wczoraj w szpitalu jak byłam zestresowana tym plamienie to sie nie ruszał. Dopiero pozniej zaczal...

Ja mysle, ze moze powinnam raczej brać magnez a noe luteinę.... powieka tez mi drga od jakiegos czasu ;) no ale nic. Przez tydzien pobiorę to chyba nie zaszkodzi. Zobaczymy co powie moja

Moj tez kopie teraz. A oczywiscie wczoraj w szpitalu jak byłam zestresowana tym plamienie to sie nie ruszał. Dopiero pozniej zaczal...

No mozliwe ze wystarczy tylko magnez[emoji14]ja tam nie czuje poprawy ale tez sie nke pogarsza takze zobaczymy ..

Mój to non stop sie wierci ale wyobrazam sobie twoj stres :o plamienia , brak ruchów ehh na szczescie wszystko jest ok i oby Ci sie juz nic takiego nie powtórzyło[emoji14]

reklama
A teraz życze Wam dobrej nocy :* moj o 23 wychodzi na nocke także moze dzisiaj sie troche wyśpie:) a jutro jak dalej bedzie pojawiać sie ten ból z prawej strony to dzwonie do swojego lekarza , takze dam znac co i jak :) Dobranoc :*

Do góry