reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Dziękujemy za miłe słowa..:tak::-)

lil kate dlaczego zrezygnowaliście? ja w ostatniej chwili dałam sie namówić Tomkowi...a początku żałowałam jak nie mogliśmy znaleźć miejsca, ale później było już tylko fajniej:tak::-)

reklama
mysia23 Filipek sliczny i dzy chlopak!!!! a urlop nad morzem...ech..fajowo, a gdzie byliscie?

KASIAD Oliwka jak zwykle zachwyca swoimi pieknymi oczkami!!!!

LIL KAte MAkrelcia tez ladniutka, taka mala sliczna marzycielka....

Lil Kate fajniutkie macie fotki z córeczką:tak: Makrelka faktycznie spokojna i zamyślona;-)
Kasiad Twoja Oli to już bardzo duuuża dziewczynka:tak: Wygląda na bardzo samodzielną w tej huśtawce;-):szok::-D Słodko śpi z tym zagłówkiem;-) Ona ma taką lekko brązową karnacje skóry czy tak się opaliła?:-)
Mysia po fotkach widać, że wypad nad morze się udał:-) Tylko pozazdrościć;-) A Filipek mały przystojniak - ciekawe czy takie subtelne minki tylko do babci robi?;-)

WolfiA, Oli ma dość ciemną karmację. Jednak, choć staram się ją chronić przed słońcem, pewnie też coś tam ją słoneczko liznęło .

reklama
mysia23 Filipek sliczny i dzy chlopak!!!! a urlop nad morzem...ech..fajowo, a gdzie byliscie?

Susumali byliśmy najpierw w Mrzeżynie (część zachodnia pomorza), a później w Jastrzębiej Górze (najdalej wysunięty punkt na północ). Co prawda 5 dni, ale pogoda super, wiec wyjazd zaliczam do udanych...mimo kilku niepowodzeń :tak::tak:

Oliwka jest taaaaaaka duza, że czasami myślę,że Kasiad powinnaś wskoczyć na wątek co najmniej wrześniówek 2006 :-D:-D:-D:-D:rofl::rofl: Choć tęskniłabym za wami :tak::tak::tak::tak:

Lil kate Martynka, naprawdę jest taka poważna i zamyślona, może ona już obmyśla jakieś teorie i zostanie naukowcem....;-);-)albo poetką romantyczna:-D:-D

Do góry