reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ja nie miałam dziś glukozy :) wczoraj dopiero dostałam skierowanie na to a pójdę pod koniec kwietnia, myślę że po świętach żeby jak by co to się nie martwić z jedzeniem w święta ;)

reklama
Pumelova, Megan tez wiem gdzie to ;) pasuje mi :D

Maziajka u mnie placek był w niedzielę dzisiaj pomidorowa ;)
Fajnie, moja mama kończy prace kolo 17, myślę że jak będę potrzebowała pomocy to przyjdzie :) a teściowa właśnie jest taka, że umie niby zająć się takim malutkim dzieckiem ale najpierw gada o boże o boże a jak coś się stanie... no to ja już wolę nie ;)

Patuszka to dla Ciebie również życzę dużo zdrowia.
Oj widać że delikatne jesteście dziewczyny, do tego pogoda zdradliwa. W październiku jak jest 15 stopni to zimowe kurtki się wyciąga a w marcu przy 15 to w krótkim rękawku :)
A ja sobie poleguje a syn kopie. Jeny jakie to przyjemne :) był pan od pieca do wody, nabrudzil strasznie więc posprzątałam łazienkę i leniuchuje. W planach prasowanie i rozliczenie pita w końcu :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

1490713288370.png

A ja sie chwale ,tak jak wczoraj pisałam :D dzisiaj studniówka [emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1490713288370.png
    1490713288370.png
    29,6 KB · Wyświetleń: 289
Anita - haha no to ta wladza wlasnie sie zmieni[emoji1]

Kylesa - no to mialas przejscia...[emoji21]

Pola - w ciazy zawsze sniadanie przed wyjsciem! Biedaku! [emoji8]

Misia takie smootie chce! Pychaaa!

Monti zdrowia!!

Lilith haha, jaki sympatyczny suwaczek

Tymuniek gratulacje! Kilo szczescia[emoji4]

Placki po wegiersku, arbus...odczepcie sieee! Ja mialam dzis grillka

Zobaczymy jak moi rodzice i tescie sie sprawdza w pomocy. Byleby nie przesadzali...tesciowie...bo moge byc nie mila[emoji39]

Patuszka mnie zaraz tez czeka napoj bogiń ciezarnych...[emoji5]

Megan jak studiowka to wskakuj w kiece i na parkiet poloneza dajesz! [emoji1]

Piekna pogoda...z ziemi wyrasta juz coraz wiecej [emoji7]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Megann - gratulacje!!! [emoji126][emoji188][emoji126][emoji525][emoji531][emoji488][emoji509][emoji484][emoji487]
To od jutra odliczamy do "0" [emoji6].
Ja jutro świętuje

P.S. A jak tam ostatnie szlify przedslubne? [emoji6]
Na sobotę mam fryzjera ustawionego także wiesz [emoji6][emoji3]

reklama
Do góry