reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Justyna to super,że z Emilką wszystko dobrze. No wagę ma niezłą ,widać dobrze Ją karmisz :D i fajnie,że była aktywna,bo moja całe usg przespała i mam niedosyt (tyle,że się uśmiechnęła chociaż);)
Emilka wagę ma super za to ja przytyłam 300g od ostatniej wizyty. Widać wyciąga ze mnie ze tak mało przybieram na wadze. I te ustka. Szkoda ze mi zdjęcia nie zrobiła. Mialam wrażenie ze usta jak u Angeliny Jones[emoji7]

reklama
Dziewczyny... od pewnego czasu mam mega sucha skore. Wszedzie. Codziennie sie smaruje. Balsamem, oliwka. Moj brzuch jest suchy a teraz widze tez, ze mam suche rece... tragedia jakas :( co na to ? Moj ukochany nivea ktory zawsze pomagal teraz nie daje rady.

p19u9jcg81ehxczt.png

A czytalas na srokao? Poleca Babydream fur Mama ,wprawdzie nie probowalam,ale chyba sie skusze.

Oj szkoda,ja poki co mam jeszcze moj ulubiony olej kokosowy i do tej pory nie mialam problemow,zobaczymy pozniej.
Ja mialam biooil ale mam wrażenie że przestał mi nawilzac skórę i teraz mam oliwek z lirene i jest dla mnie super. Pewnie starczy mi już do końca ciazy

A tak z innej beczki jaki ja mam dzis dzien spalam w ciagu dnia 2,5 godziny ,normalnie kapec ,nalesnik.Wrocilo mi zmeczenie z 1 trymestru :baffled:Do tego snilo mi sie ,ze jestem instuktorem jogi i jakies dziwne pozycje wymyslalam:rolleyes2::rolleyes2:

reklama
Do góry