zuzik85
Fanka BB :)
Bubu, o której wynik? Bo zaglądam co chwilę i &&&& nie puszczam...Krew oddana. Dam znać o wyniku. Dziękuję za wszystkie kciuki ![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Bubu, o której wynik? Bo zaglądam co chwilę i &&&& nie puszczam...Krew oddana. Dam znać o wyniku. Dziękuję za wszystkie kciuki ![]()
Tobie również! I czekamy na "kurczaczka "majowego [emoji6] ....A więc tak kochane. Wczoraj zrobiłam test zwykły i wyszła druga b.slaba kreska. To był 12 dc. Dziś beta hcg pokazała 0,125 więc kochane nie udało się. Ale co tam. Spinam pośladki i teraz wizyta 16 maja i przygotowania do in vitro. Dziękuję Wam za wsparcie. Wesołych świąt wszystkim
Przykro mi. Ja mam wizytę 2 maja i też przygotowanie do ivfA więc tak kochane. Wczoraj zrobiłam test zwykły i wyszła druga b.slaba kreska. To był 12 dc. Dziś beta hcg pokazała 0,125 więc kochane nie udało się. Ale co tam. Spinam pośladki i teraz wizyta 16 maja i przygotowania do in vitro. Dziękuję Wam za wsparcie. Wesołych świąt wszystkim
Bubu...przykro mi bardzo...A więc tak kochane. Wczoraj zrobiłam test zwykły i wyszła druga b.slaba kreska. To był 12 dc. Dziś beta hcg pokazała 0,125 więc kochane nie udało się. Ale co tam. Spinam pośladki i teraz wizyta 16 maja i przygotowania do in vitro. Dziękuję Wam za wsparcie. Wesołych świąt wszystkim
EhhA więc tak kochane. Wczoraj zrobiłam test zwykły i wyszła druga b.slaba kreska. To był 12 dc. Dziś beta hcg pokazała 0,125 więc kochane nie udało się. Ale co tam. Spinam pośladki i teraz wizyta 16 maja i przygotowania do in vitro. Dziękuję Wam za wsparcie. Wesołych świąt wszystkim
Ja i tak trzymam kciuki za Ciebie moja droga.EhhTak bardzo chciałam aby chociaż Tobie się udało. ...mnie dzisiaj od rana brzuch bardzo bolał, teraz trochę mniej. Nie wróży to nic dobrego. Nie wiem czy robić jutro test -nie chce popsuć sobie Świąt. ..
![]()
Przykro miA więc tak kochane. Wczoraj zrobiłam test zwykły i wyszła druga b.slaba kreska. To był 12 dc. Dziś beta hcg pokazała 0,125 więc kochane nie udało się. Ale co tam. Spinam pośladki i teraz wizyta 16 maja i przygotowania do in vitro. Dziękuję Wam za wsparcie. Wesołych świąt wszystkim
A co mi pozostało. Nie poddam się dopóki nie wykorzystam wszystkich opcji jakie mam.. A in vitro rozwiąże sprawę czy w ogóle kiedykolwiek zostanę mamą.. Nie wiem co jest przyczyną moich niepowodzeń a in vitro po nie kąd to rozwiąże. Nie mam siły na kolejne próby iui. Te leki i te ciągłe czekanie mi nie służy, więc jak działać to konkretnie..Przykro miale fajnie że idziesz do przodu.