reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
A więc tak kochane. Wczoraj zrobiłam test zwykły i wyszła druga b.slaba kreska. To był 12 dc. Dziś beta hcg pokazała 0,125 więc kochane nie udało się. Ale co tam. Spinam pośladki i teraz wizyta 16 maja i przygotowania do in vitro. Dziękuję Wam za wsparcie. Wesołych świąt wszystkim

A więc tak kochane. Wczoraj zrobiłam test zwykły i wyszła druga b.slaba kreska. To był 12 dc. Dziś beta hcg pokazała 0,125 więc kochane nie udało się. Ale co tam. Spinam pośladki i teraz wizyta 16 maja i przygotowania do in vitro. Dziękuję Wam za wsparcie. Wesołych świąt wszystkim
Tobie również! I czekamy na "kurczaczka "majowego [emoji6] ....

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Przykro mi. Ja mam wizytę 2 maja i też przygotowanie do ivf

Bubu...przykro mi bardzo...
Maj to piękny miesiąc na zaciążenie. Bądźmy dobrej myśli! Dopóki walczysz - jesteś zwycięzcą! :*

Ehh:( Tak bardzo chciałam aby chociaż Tobie się udało. ...mnie dzisiaj od rana brzuch bardzo bolał, teraz trochę mniej. Nie wróży to nic dobrego. Nie wiem czy robić jutro test -nie chce popsuć sobie Świąt. ..:(

Przykro mi :( ale fajnie że idziesz do przodu.

Przykro mi :( ale fajnie że idziesz do przodu.
A co mi pozostało. Nie poddam się dopóki nie wykorzystam wszystkich opcji jakie mam.. A in vitro rozwiąże sprawę czy w ogóle kiedykolwiek zostanę mamą.. Nie wiem co jest przyczyną moich niepowodzeń a in vitro po nie kąd to rozwiąże. Nie mam siły na kolejne próby iui. Te leki i te ciągłe czekanie mi nie służy, więc jak działać to konkretnie..

reklama
Dziewczyny nie smuccie się po niepowodzeniach. Zbierajcie siły na walkę i zróbcie możliwie wszystko co możecie zrobić, aby mieć pewność że zrobilyscie wszystko... Aby nie mieć sobie nic do zarzucenia. A jeśli już okaże się że zrobiłyście wszystko a mimo to nie udało się to jeszcze zostaje wiara, wiara w CUD, który też może się zdarzyć ;)

Do góry