Bellax123!
Fanka BB :)
Ja jestem naczelną panikarą[emoji23] ale wierzcie mi że miałam już budzić mamę i jechać na IP. miałam wcześniej skurcze ale te wczorajsze były coraz mocniejsze i częstsze [emoji33]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem naczelną panikarą[emoji23] ale wierzcie mi że miałam już budzić mamę i jechać na IP. miałam wcześniej skurcze ale te wczorajsze były coraz mocniejsze i częstsze [emoji33]
![]()

Nie wolno cieplych kapieli bron boze. Szybki prysznic i tyle. Mam skurcze cala ciaze i niewydolnosc szyjki . Mam pessar. Lekarze od poczatku zakazali kąpieli . Kapiel to mozna przy porodzie dla zmniejszenia boli . Ale to wlasnie powoduje rozwiniecie i ciag dalszy [emoji4]
Nie wolno cieplych kapieli bron boze. Szybki prysznic i tyle. Mam skurcze cala ciaze i niewydolnosc szyjki . Mam pessar. Lekarze od poczatku zakazali kąpieli . Kapiel to mozna przy porodzie dla zmniejszenia boli . Ale to wlasnie powoduje rozwiniecie i ciag dalszy [emoji4]

Kochana to jest za wczesnie. Musisz wiecej lezec. I łykaj nospe. Nie wiem kiedy masz lekarza. Ale jak ci powie ze szyjka dluga i twarda to znaczy ze twoja macica akurat tak cwiczy . I tak ma byc .Nikt nie mowil ze bedzi milo [emoji4] ale jezeli leci ci szyjka itp . To moga cie nawet na 3 dni d szpitala wziasc dadza magnez itp i to wycisza . To jeszcze za wczesnie ja te mocniejsze skurcze. Na pewno zwieksz dawke magnezu . Ja biore magne b6 3x2 . Lekarz mowi ze koge nawet 4x2 ale juz mam wtedy kape z zalatwieniem to nie biore.nie były regularne tylko coraz częstsze ale ze mną jest zawsze coś nie tak [emoji23]
![]()