reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny a ja mam trochę inne pytanie, czego używacie do depilacji???

Właśnie byłam w wc bo poleciało ze mnie, myślałam, że to @ a to znowu jakiś plodny śluz , może będzie potrójna owulacja hehe. Cycki bolą i brzuch się spina. Mój mówi, że jedzie kupić testa i ze mam sikać , ale nie sikam, jak jutro @ nie będzie to w środę sprawdzam. To będzie 13dpo.

Dziewczyny a ja mam trochę inne pytanie, czego używacie do depilacji???

Właśnie byłam w wc bo poleciało ze mnie, myślałam, że to @ a to znowu jakiś plodny śluz , może będzie potrójna owulacja hehe. Cycki bolą i brzuch się spina. Mój mówi, że jedzie kupić testa i ze mam sikać , ale nie sikam, jak jutro @ nie będzie to w środę sprawdzam. To będzie 13dpo.
Ja żel pod prysznic i maszynkę [emoji12] nic innego mi nie podpasowalo :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Ja tez ;-)

Kiedyś pachy laserowo robiłam i jestem zadowolona :-) przynajmniej włosy nie rosną :-) ale cholerstwo drogie... :-( kiedyś z grouponu kupowałam - kiedyś, kiedy to jeszcze nie było modne i przykładali sie do tego :-)

Marc ja kiedyś też chciałam na laser. Ale właśnie drogo i różnie robią :/

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

To prawda.... trzeba miec sprawdzony salon, a tam drogo :-( ale, gdybym miała uzbierać pieniążki to ja jakaś cześć ciała na pewno bym sobie kiedyś zrobiła. Ale teraz sa ważniejsze sprawy :-) :-) trzeba działać :-) :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry