reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dzieki wielkie za wyczerpującą odpowiedz :* chce wiedziec na co sie nastawiac... Faktycznie drogie to wszystko.. :( ale czego sie nie robi... Aaa i myslalam ze koniec stymulacji to koniec zastrzykow, a jednak okazuje sie ze nie... :( Dostalas zwolnienie lekarskie po punkcji i transferze? Mam jeszcze pytanko jakie iv robiliscie? Imsi? Icsi? Zwykle iv?
Po punkcji nie, ale o nie nie prosiłam, poza tym od punkcji do transferu to było sporo czasu. Ale spytałam, czy dostanę po transferze i dostałam na 2 tyg.

Co to rodzaju to ostaecznie bylo icsi. Lekarz powiedział, że embriolog oceni jakość nasienia w momencie procedury i zdecyduje, który sposób będzie najbardziej odpowiedni, czy wystarczy icsi, czy konieczny bedzie imsi.

reklama
Po punkcji nie, ale o nie prosiłam, poza tym od punkcji do transferu to było sporo czasu. Ale spytałam, czy dostanę po transferze i dostałam na 2 tyg.

Co to rodzaju to ostaecznie bylo icsi. Lekarz powiedział, że embriolog oceni jakość nasienia w momencie procedury i zdecyduje, który sposób będzie najbardziej odpowiedni, czy wystarczy icsi, czy konieczny bedzie imsi.
Rozumiem. A po punkcji czulas sie na tyle dobrze, ze mogłaś isc do pracy? Myslalam, ze potem trzeba leżeć przez kilka dni.

Przykro mi bardzo. Moja bliska koleżanka tutaj w UK ma ten sam problem. Udało jej się donosic jedna ciążę ale przed straciła 3 i teraz 1 w Boże Narodzenie. Teraz jest znowu w ciąży i nic jej nie chcą dać. Masakra. Więc ja wspomagam luteina podjezykowa bo ma plamienia :(
Chocolateri życzę Ci z całego serducha żeby się udało.
Dziękuję [emoji11] aplikuje sobie Lutinus 3x1 prewencyjnie. Za tydzień ( 7dpt) pojadę do prywatnego labu zrobić badania.
Jak mi tylko powiedzieli przez tel , że kolejny transfer bez niczego , pobiegłam do apteki wykupić Lutinus zanim wycofaja receptę. Tutaj też mają podejście jak 100 lat temu

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja

reklama
Dziękuję [emoji11] aplikuje sobie Lutinus 3x1 prewencyjnie. Za tydzień ( 7dpt) pojadę do prywatnego labu zrobić badania.
Jak mi tylko powiedzieli przez tel , że kolejny transfer bez niczego , pobiegłam do apteki wykupić Lutinus zanim wycofaja receptę. Tutaj też mają podejście jak 100 lat temu

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja
A kiedy masz ten transfer - dopisze cię. Będziemy trzymać kciuki.

Do góry