reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
taaa wtedy by ci ja podrzucala do pilnowania,hahahhaa

Ewcia ja już jednego jej synka na wychowanie wzięłam i wystarczy :tak::-D:-D. Kiedyś jej to powiedziałam to sie nieźle wpieniła :-D:-D:-D, to było w zeszłym roku na jej urodzinach ona myślała że jest zabawna jak coś tam mi dogadywała to jaj jej tym samym :tak::-D:-D:laugh2:

Ania138 on ma siusiaka,,ojejku ja zacofana to juz allaki robia według płci;-):-)
Fajowy co nie, murzynek no i siusiak też :zawstydzona/y::cool2:

Ja jak byłam mała to bardzo nie lubiłam bawić się lalkami :baffled: misie kochałam :tak: i jak byłam w ciąży to bardzo chciałam mieć syna, bo na samą myśl, że musiałabym się lalkami zacząć bawić to mnie ciary przechodziły ;-)

Dobra jestem co.......

Ania no i dobrze,,trzeba piłęczke odbijać tym samym,,,:tak::tak::-)
Sewa bo bedziesz miala druga córeczke,,,hahah ale synek jest to wiec okii
mania swieta racjaaa

A słyszałyście o takim czymś że co pierwsze dziecko powie to takie rodzeństwo sobie woła, jak mama to siostrę a tata to brata, bo u mnie się sprawdziło :tak:
ooo kurcze to bede miala drugiego chłopa,tzn trzeciego w domu,,,bo moj tata powiedizal pierwsze...

:-)no zaraz wroci ten moj maruda i zacznie sie ze caly dzien nic nie robie tylko na kompie ale co z tego ze jest ugotowane posprzatane wyprane i wogole my to sie mamy 24 na h nierobole nic nie robimy kompletnie :-p
no wiemy wiemyy,caly dzien na BB:-D:-D albo lezymy do góry kut.....ups ci.....:sorry2::baffled::-p

reklama
Do góry