E
Ewcia81
Gość
taaa wtedy by ci ja podrzucala do pilnowania,hahahhaaWitaj martuś. To nieróbstwo no nas wykańcza ;-)
Ja kupię mojej teściowej upragnioną córcię, ale by mnie pokochała wtedy, jak myślicie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
taaa wtedy by ci ja podrzucala do pilnowania,hahahhaaWitaj martuś. To nieróbstwo no nas wykańcza ;-)
Ja kupię mojej teściowej upragnioną córcię, ale by mnie pokochała wtedy, jak myślicie
czego mało,,tych lalek,,to hurtowo jej całą pake kupimy i bedzie miala zajecie i nie bedzie odwiedzac nikogo zadna tesciowaz pwenoscia ale z tego co wiem to i tak pewnie bylo by jej malo jak kazdej T
taaa wtedy by ci ja podrzucala do pilnowania,hahahhaa
Fajowy co nie, murzynek no i siusiak teżAnia138 on ma siusiaka,,ojejku ja zacofana to juz allaki robia według płci;-):-)
Sewa bo bedziesz miala druga córeczke,,,hahah ale synek jest to wiec okii
no ja tez miałam plastikowego bobaska,pamietam jak dzis,,,,a ja na dodatek brałam od sasiadek wozki prawdziwe i jezdizlam dumna jak paw po miescie i okolicy mojego osiedlaaaJa jak byłam mała to wolałam samochody ale lale też miałam, plastikowego bobasa wtedy takie były
ooo kurcze to bede miala drugiego chłopa,tzn trzeciego w domu,,,bo moj tata powiedizal pierwsze...A słyszałyście o takim czymś że co pierwsze dziecko powie to takie rodzeństwo sobie woła, jak mama to siostrę a tata to brata, bo u mnie się sprawdziło![]()
no wiemy wiemyy,caly dzien na BB:-)no zaraz wroci ten moj maruda i zacznie sie ze caly dzien nic nie robie tylko na kompie ale co z tego ze jest ugotowane posprzatane wyprane i wogole my to sie mamy 24 na h nierobole nic nie robimy kompletnie![]()
no a jak my staruszkii zlaseczkamiiii w sobie jeszczee a nie koło siebieeejak to czytam to stwierdzam ze sa tu same po 80 siatce heheh no tak za boich czasow to tego nie bylo ta dzisiejsza mlodziez heheh