G
goszczaca
Gość
Pogoda chwilowa się poprawiła to każdy korzysta ile mozeA co tu taka cisza dzis ???? [emoji44][emoji44][emoji44][emoji44][emoji44]

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pogoda chwilowa się poprawiła to każdy korzysta ile mozeA co tu taka cisza dzis ???? [emoji44][emoji44][emoji44][emoji44][emoji44]
My tez dzisiaj byliśmy na spacerku 2 godzinyPogoda chwilowa się poprawiła to każdy korzysta ile mozemy wróciliśmy z podwórka po 3 godzinach
![]()
No mój syn biegał 3 godziny wkoło domuMy tez dzisiaj byliśmy na spacerku 2 godziny![]()
Mój podobnie ma. Ale raptem 3 razy był.No prosze a u nas zimno, bylismy u fryzjera i maly ryczal bardziej niz wczesniej, zamiast byc coraz to odwazniejszy to jest co raz to gorzej. Czekam na dzien kiedy mu przejdzie ten okres.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oby. Bo ja nerwowo się wykonczeNic mu nie bedzie, da rade a bedzie ostrozniejszy na nastepny raz.
Ok ja mam identycznie. Mama mama i koniec. Przebrać mama kąpać mama karmić mama bawić się mama itd. Bratowa męża mnie uprzedzala, ze sama sobie szkodzą bo jak to stwierdziła że dziecko trzeba zostawiać na godzinę lub więcej i kogoś z rodziny, zeby takich sytuacji nie było. Miałam to w nosie a teraz sama z domu ruszyć się nie mogę.U nas jakos lagodnie przeszla.ta angina. Ja jedynie juz cala chora jestem bo w sobote ide na ur. I rocznicę slubu rodziców i na pewno znowu beda komentaze na temat mojego malego i ze go niancze za bardzo, ze on tylko mama i mama.. wrrr a jeszcze meza nie bedzie wiec i tak bede caly czas z nim. Wiadomo, jak to.inni najlepiej wiedza co jest dobre dla naszych dzieci.