reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam poradnie

@marc jak się czujesz? Ja dalej kiepsko ale dzisiaj jestem przewodnicząca komisji egz więc muszę iść do pracy

@Lanvin może rzeczywiście w końcu się udało :) ja dzisiaj w nocy spać nie mogłam bo budził mnie ból brzucha, czasami tak się dziwnie spinal ale pewnie @ dostanę jutro

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Gardełko boli :-( w nocy juz o mało nie wymiotowałam :-(

reklama
18dc
@basia89 działamy!!!
staranka w 9,14,16,17 dc no i dziś i jeszcze jutro chcemy
jak nie było często to większa ochota teraz jest :)
temp. wygląda na poowulacyjna, przynajmniej w poprzednich cyklach tak było
upload_2017-4-21_8-56-15.png

zobaczę co dziś test owu pokaże
@Lanvin kiedy testujesz? temp. wygląda obiecująco :0
@marc zdrówka, tez gardło mnie bolało w tym tyg a teraz suchy męczący kaszel...

Załączniki

• upload_2017-4-21_8-56-15.png
    upload_2017-4-21_8-56-15.png
    111 KB · Wyświetleń: 208
Mam podobnie, nie przypomina to bólu jaki zazwyczaj mam przed @ w ogóle dziwnie sie czyje , ale myślę że na objawy potencjalnej ciąży jest jeszcze u mnie za wcześnie (jeszcze 8 dni do terminu @) nie moge sie na niczym skupić, mój M śmiał się wczoraj jak kładł sie obok, że trzeba uważać na brzuszek, bo jak wróciłam z pracy to zasnęłam jak nigdy i spałam prawie 2 godziny ( w pierwszej ciąży tak miałam do 3 miesiąca, spałam i spałam. Eh muszę sie uzbroić w cierpliwości jeszcze kilka dni.
Spoko, u mnie podobnie. Prawa pierś mnie dzisiaj boli trochę bardziej, niż wczoraj, co śmieszne - boli tylko prawa, lewa jest tylko lekko pełniejsza, jakby wody nabrała. Jest mi czasem niedobrze (że stresu, że temp spadnie), znowu mam żyły na dekolcie (jak co miesiąc), boli brzuch - to pisałam, miewam zawroty głowy itp. Ciąża murowana, ale w głowie [emoji3] co miesiąc to samo, tylko ten ból brzucha trochę inny, no i piersi zazwyczaj już mnie nie bolały, ale pewnie to jutro też się zmieni.

qdkkj44j6bi2vbec.png

1492757039-aaaaaa.jpeg

Moje dzisiejsze śniadanie na diecie [emoji12]

qdkkj44j6bi2vbec.png
No to piękne śniadanie [emoji1]

Powiem wam, że co do przybierania ma wadze w ciąży. Oglądałam niedawno filmik z mamaginekolog i mówiła, że np jak ktoś ma nadwagę jak ja to najlepiej żeby waga się utrzymała czyli żeby nie przytyć w ogóle. No zobaczymy jak to kiedyś u mnie będzie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj obczajałam sobie telefon. I była funkcja "lustro"... Jak wrzasnelam na pół sklepu widząc swoje odbicie, to Bartek nie widział co sie dzieje [emoji23] jeszcze jakiś koleś koło mnie stał to aż przez ramię mi spojrzał [emoji23]

[emoji7] [emoji7] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji214]

Nie mów takich rzeczy głosno bo cię zlinczują [emoji23] ja to juz się nastawiam że bede wyglądać jak wołajacy o pomoc wieloryb [emoji23]
Obawiam się ze ja w tej ciąży - oczywiście jeśli wgl się uda - tez ze sloniatka przemienie się w slonice [emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

Też się czuję jak wielkolud w świecie liliputow [emoji1]

Heh, ja widząc siebie w lustrze, widzę tylko tłuszcz, a ważę 59,6... Mam nadzieję, że jak dojdę od tych 56, to będzie idealnie. W liceum ważyłam 54 kg, ale wiem że to teraz nierealne, bo nie miałam wtedy jeszcze kobiecych kształtów, no i piersi trzy rozmiary mniejsze :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Heh, ja widząc siebie w lustrze, widzę tylko tłuszcz, a ważę 59,6... Mam nadzieję, że jak dojdę od tych 56, to będzie idealnie. W liceum ważyłam 54 kg, ale wiem że to teraz nierealne, bo nie miałam wtedy jeszcze kobiecych kształtów, no i piersi trzy rozmiary mniejsze :)

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ja w liceum ważyłam 60 [emoji20] ale i tak odchudzalam się bo wcześniej ważyłam 70.

Do góry