reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam poradnie

@marc jak się czujesz? Ja dalej kiepsko ale dzisiaj jestem przewodnicząca komisji egz więc muszę iść do pracy

@Lanvin może rzeczywiście w końcu się udało :) ja dzisiaj w nocy spać nie mogłam bo budził mnie ból brzucha, czasami tak się dziwnie spinal ale pewnie @ dostanę jutro

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I -55% z apka klubu rossmann [emoji7] [emoji7] Ale ja się nie dopchalam, normalnie prawie jak w lidlu z crocsami [emoji23]

A ja zrobiłam zamowienie przez aplikacje rano wczoraj o 7 i popołudniu na luzie odebrałam zamowienie [emoji16]

1492708306-aaaaaa.jpeg

Chyba musze dalej serduszkowac bo ten test chyba pozytywny no nie?
17 dc
Moze przez przeziebienie sie przesunela

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj tak ! Jest pozytyw! Działajcie !! [emoji6]
To pomału zbieramy ekipę na styczeń .

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Chętnie bym się zapisała ale jakoś pesymistycznie jestem nastawiona w tym cyklu.. ale walczyć trzeba! U mnie termin wypadłby na 20 stycznia [emoji6]
Póki co jest spoko, ważyłam się w poniedziałek to rano miałam 60, a po południu 61,4 a nie jadłam dużo, za to dzisiaj wieczorem się ważyłam i miałam 60,3 więc ciekawa jestem ile będzie rano, mam nadzieję, że od poniedziałku jest jakiś spadek, bo spodnie mam już luzniejsze :)

Tak trzymać! Kciuki zaciśniete!

Mi też :)

Mnie przez ostatnie pół godziny mega bolało podbrzusze i promieniowało do lewej pachwiny, myślałam, że @ idzie, ale przeszło, teraz delikatnie ćmi.

M powiedział mi przed chwilą, że jego koleżanka z poprzedniej pracy zaszła w ciąże "bo chciała", za pierwszym razem, zaszła bo miała dość pracy. A ja zamiast coś powiedzieć, to zamknęłam się w łazience i się popłakałam, już nawet nie wiem co dalej do mnie mówił, bo nie mogłam się skupić :(

qdkkj44j6bi2vbec.png
Kochana też tak mam.. wszędzie ciąże, porody, zdjecia dzieci a mnie się płakać chce jak słucham [emoji27]
:-( trzymaj sie mała :-* ja tez leżę i tera mnie na rzyganko bierze :-( kurna co w tym powietrzu jest ?!?

U nas w pracy panuje Szkarlatyna :-(
U nas tez panuje szkarlatyna! Zdrówka ! [emoji6]
Jeju, tak mnie teraz rozbolało to podbrzusze, dziwny ten ból, trochę jakby jajnik, ale boli ogólnie cała lewa strona, taki tępy ból, ale nie tak charakterystycznie jak na @, ehhh...idę spać, może przejdzie. Dobranoc misiaki [emoji8]

qdkkj44j6bi2vbec.png
Kochana może to już dzidzia rozrabia i hormony ! Nie stresuj się [emoji8] kiedy testujesz??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj obczajałam sobie telefon. I była funkcja "lustro"... Jak wrzasnelam na pół sklepu widząc swoje odbicie, to Bartek nie widział co sie dzieje [emoji23] jeszcze jakiś koleś koło mnie stał to aż przez ramię mi spojrzał [emoji23]

[emoji7] [emoji7] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji214]

Nie mów takich rzeczy głosno bo cię zlinczują [emoji23] ja to juz się nastawiam że bede wyglądać jak wołajacy o pomoc wieloryb [emoji23]
Hahahha, Ty to dobra jesteś [emoji3] mój telefon odmawia mi korzystania z funkcji selfie - pewnie ma ku temu swoje powody [emoji3]

Boże jakie Wy szczuplutkie... Witam Was z rana, nadal w postaci gabarytów krowy milki ;)
A jak Twoja dieta?? Pamiętam, że w grudniu schudlas chyba 5 kg :)

Witajcie rano:) w nocy myślałam że zawału dostanę. Poszłam na siusiu a tam na papierze brązowa plama- ciśnienie miałam chyba z 300. Myślałam że przyszła @. Położyłam się spać. Teraz patrzę i już nic nie ma. Czy ja nie mogę mieć życia spokojnego? Bez stresu?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Implantacja? [emoji3][emoji110]

Witam poradnie

@marc jak się czujesz? Ja dalej kiepsko ale dzisiaj jestem przewodnicząca komisji egz więc muszę iść do pracy

@Lanvin może rzeczywiście w końcu się udało :) ja dzisiaj w nocy spać nie mogłam bo budził mnie ból brzucha, czasami tak się dziwnie spinal ale pewnie @ dostanę jutro

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochanie, kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] tak bym chciała, ale to pewnie nierealne.

A ja zrobiłam zamowienie przez aplikacje rano wczoraj o 7 i popołudniu na luzie odebrałam zamowienie [emoji16]

Oj tak ! Jest pozytyw! Działajcie !! [emoji6]

Chętnie bym się zapisała ale jakoś pesymistycznie jestem nastawiona w tym cyklu.. ale walczyć trzeba! U mnie termin wypadłby na 20 stycznia [emoji6]

Kochana też tak mam.. wszędzie ciąże, porody, zdjecia dzieci a mnie się płakać chce jak słucham [emoji27]

U nas tez panuje szkarlatyna! Zdrówka ! [emoji6]

Kochana może to już dzidzia rozrabia i hormony ! Nie stresuj się [emoji8] kiedy testujesz??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W poniedziałek lub wtorek o ile przez weekend temp nie spadnie, taki mam stres przed jutrzejszym mierzeniem jak nigdy...brzuch mnie właśnie znowu zaczyna boleć :/ mam nadzieję, że jakieś torbiele się nie robią, albo to jakieś gazy po jelitach krążą [emoji12]

A temperatura dzisiaj delikatnie wzrosła, 12 dpo:

1492753541-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png

@zgryźliwabasia a na jakim efekcie Ci zalezy w kwestii depilatora?

Bo np. ja ze wzgledu na geste, czarne jak smola, mocne, z okropna sklonnascia do wrastania i stanow zapalnych do tradycyjnym depilatorze i rosnace jak po najlepszym dostepnym nawozie wlosy zdecydowalam, ze w zadne polsrodki sie nie bawie. Prawdziwy laser i nic innego. Ale to dopiero na jesien bo opalac sie na miesiac przed zabiegiem nie mozna ale ja wlasnie zaliczylam 2 wizyty solarium (uratowalo mi teraz skore bo ŁZS zaczelo mi atakowac twarz [emoji36]).

Najlepiej poczytac o wlasciwosciach danej metody epilacji, o tym kiedy sie sprawdza najlepiej, jakich efektow mozna sie spodziewac i porownac ze swoimi oczekiwaniami i cechami skory i wlosow jakie chcesz usunac.
U mnie dzieki temu wyszlo, ze jedyna sensowna medoda to laser. Przynajmniej kasy nie wyrzuce w bloto na inne polsrodki. Zawsze to jakas oszczednosc :)

A no i jesli chcialabys kiedys prawdziwy laser to stosowanie wczesniej IPL jest odradzane. IPL powoduje zmiany przez ktore po prawdziwym laserze efekty moga byc duzo slabsze w stosunku do wlosow u ktorych nie byl wczesniej stosowany IPL.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziękuje za wyczerpującą odpowiedź [emoji8]
Ja nie idę na laser bo szkoda przepłacać, mam 3 włosy na krzyż, machnę maszynką tu i ówdzie dwa razy w miesiącu i jest Ok. Pokusiło mnie o ten depilator ale chyba dam se spokój, odłożę lepiej i kupię fajniejszy wózek [emoji28]

[emoji64]

reklama
Hej dziewczyny.U mnie remontow ciąg dalszy.już kładziemy panele więc już bliżej niż dalej:)okres za ok 3 albo 4 dni.cycki mnie bolą a raczej kluja. @Lanvin a ty kiedy testujesz?już 12 dni po powinno coś wyjść?trzymam kciuki
@Koraaa :(
Ja nie liczę na nic bo musiałoby mi się udać za jednym razem a wiadomo ja aż w takie cuda nie wierzę :(
Dziewczyny trzymam za was kciuki mam mało czasu na pisanie.kciukasy za was!!!:)

Do góry