Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bzuszkiem sie pochwal , nie nadrabiaj [emoji6]Ooooo rany, ledwie kilka dni nie zagladalam a mam tyle zaległości. ... chyba nie dam rady tego wszystkiego nadrobić [emoji21]
[emoji127] 28.10.2017
Chicco next 2 me, wygooglaj sobieNo właśnie też o tym słyszałam, ze fajny. Co to za dostawka z chicco?
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
A proszę bardzo [emoji3] zamieszczam w wątku ze zdjęciamiBzuszkiem sie pochwal , nie nadrabiaj [emoji6]
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 18t0d [emoji272]
Super, dziękujęAnScarlett koniecznie chcesz nowe czy może być tez używane? Pytam bo pisałaś ze łóżeczko kupujesz w Niemczech i pewnie najtańsze narazie
Jeśli interesują Cie tez używane rzeczy to wpisz w Google kijiji munchen, wtedy wyskoczy ci strona typu Allegro tyle ze tam są ceny stałe bez licytacji. Po lewej stronie masz kategorie, wybierz Familie, Kind & Baby i wtedy albo oglądasz wszystko albo wybierasz jeszcze podkategorie np wózki, albo mebelki dziecięce albo ciuchy albo co tylko potrzebujesz. Niektore ceny rzeczy jak nowych są aż niewiarygodnie niskie ale ludzie po prostu maja nowe i chcą się pozbyć nawet za grosze żeby tylko miejsca nie zajmowało![]()
Tak samo jak będziecie urządzać mieszkanie, przeważnie jak się kupi jakaś nowa np komodę i nie będzie pasowała kolorystyznie to wtedy się pozbywa starych mebli nawet za darmo i kupuje już pasujące do nowejwiem ze to dziwnie brzmi i śmiałam się z tego strasznie a teraz sama się łapie na tym ze wystawiam meble do oddania bo mi do czegoś kolorem nie pasują
tyle ze tutaj takie rzeczy są normalne