Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
[QUOTE="
ja jestem 18+6i tez nie czuje ruchow![]()
Kochana, jak się robi takie ziemniaki? Ja robiłam pieczone w piekarniku, Ale nigdy nie wyszły dobre w srodku.Ja dziś robię ziemniaki pieczone w garnku. Bo już pomysłu nie mam. A mam troche wędlin to wyczyszcze lodówkę i będę mogła ja rozmrozic
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Pytaj pytajDziewczynki proszę o radęz racji tego, że to moja pierwsza ciąża to jestem zielona w wielu sprawach. I nie wiem ile kupować podkładów poporodowych, wkładek laktacyjnych itd. Doradzcie coś
![]()
A majtki jednorazowe kupujecie? Jak coś mi się przypomni to napiszePytaj pytaj
W moim przypadku podkładów poporodowych wystarczyła paczka 5 szt. Niektóre szpitale mają własne, ale lepiej mieć swoje.
Wkładki laktacyjne miałam na początek 60 szt. (są takie opakowania). Ale można kupić więcej, bo i tak się zużyje. Po porodzie jednak można dokupować bo teraz wszędzie są dostępne.
Polecam apteki internetowe o których wspominały dziewczyny- Melissa i Gemini.
Jakie dalej masz potrzeby?
[emoji214] Kinga - 4.04.15 [emoji480][emoji166]
[emoji173] Milena/Michał - 17+2

Ale smaka narobiłaś na barszczyk.A jak robisz? Na rosole? Kroisz buraczki w kostkę czy trzesz na tarce? Zabielasz? zagęszczasz? sorki za pytania le ja żadko robię barszczyk ale jak już zrobię to niby dobry ale coś mi brakuje...Hej, ja porod też na pewno z mężem. Przy pierwszym byl nieocenionym wsparciem[emoji6]
Wstawiłam wlasnie barszczyk czerwony i będą mielone z młodymi ziemniaczkami i mizeria. Tak sobie córcia zazyczyla[emoji6]
Ale smaka narobiłaś na barszczyk.A jak robisz? Na rosole? Kroisz buraczki w kostkę czy trzesz na tarce? Zabielasz? zagęszczasz? sorki za pytania le ja żadko robię barszczyk ale jak już zrobię to niby dobry ale coś mi brakuje...
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom