reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Leeleeth Ciebie to w ogóle trzeba podziwiać. Trzeba mieć mocną psychikę w takich sytuacjach.
A ty już miałaś polowkowe wiesz kto mieszka w brzuszku ?

reklama
Leeleeth Ciebie to w ogóle trzeba podziwiać. Trzeba mieć mocną psychikę w takich sytuacjach.
A ty już miałaś polowkowe wiesz kto mieszka w brzuszku ?

Właśnie Skarbie jadę i stres mnie już trzyma aż mam mdłości [emoji23] taki ze mnie głuptas.
Przez 10 lat to trochę sie poukładałam, wiec daj sobie czas. U nas tez mówiono nam ze Mały będzie roślinka itp No koszmar. Po porodzie wypatrzyli krwiaki w główce i dopatrywali sie wszelkich nieprawidłowości ale Mały szybciutko wyszedł na prosta i dzisiaj ma 12 lat i żadnych problemów. Także nie martw sie na zapas bo lekarze lubią snuć czarne wizje [emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dora, ja mysle, ze Twoje zdanie moze sie zmienic pod wplywem pozytywnych doswiadczen zwiazanych z bycia mama swojego malucha. Wtedy moze stwierdzisz, ze dasz rade przezyc to jeszcze raz ;-) ale teraz oby szczesliwie doczekac swojego cudu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Lee, to czekamy razem z Tobą :-) Jeju, Ty już połówkowe robisz :-)
Aż sentymentalnie myślę o swoim, jaki to był piękny dzień :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kulka pamietam jak nie spalas przed polowkowym! jejku kiedy to bylo! a dnasze dzieci juz takie duze...

lee az mam gesia skorke! napisz od razu nam co i jak :)

Do góry