Flandi
Fanka BB :)
ja piernicze to superPonad 4 kg i dalej walczę tylko kpiaż mi się dziś laktator zagotowal i musze nowy zamówić bo ten mi chyba szlag trafi zaraz tak go mecze

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
ja piernicze to superPonad 4 kg i dalej walczę tylko kpiaż mi się dziś laktator zagotowal i musze nowy zamówić bo ten mi chyba szlag trafi zaraz tak go mecze

Nie wiem jak to jest moja pediatra i tak zdziwiona ze tylko moje mleko daje a tak przybierają o mm jeszcze nie pytałam bo narazie walczę dalej z kpija piernicze to supermoje dziady małe 4420 i 4780 we wtorek miały, a przecież starsze
no ale ja już tylko ma mm, to może też z tego mniej przybierają

Juliett jakbyś miała pytania piszGratuluję tez tak miałammi podzieliła się 5 d blastka

.Moj malutki mysio pysioDokładnie dzisiaj szaleją wyjątkowoPierwszy prowodyr imprezy Wojciech cioci Ewci

Kochana on już nie taki malutki.Moj malutki mysio pysio
Tez chce jak najdłużejJa tez dalej karmie ich swoim pokarmem. Ponad 7 mcy z laktatorem
Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom
 od ostatniej wizyty 1kg do przodu waga jest tydzień do przodu z terminrm  do najmniejszych nie należy - no i lekarz uświadomił mi żeby powoli się pakować.  Szyjka długa zamknięta.
 od ostatniej wizyty 1kg do przodu waga jest tydzień do przodu z terminrm  do najmniejszych nie należy - no i lekarz uświadomił mi żeby powoli się pakować.  Szyjka długa zamknięta.woow to faktycznie duży chłopakHej.
Dziewczyny wątek cieżarówki po in vitro dotyczy tematów dla kobiet w ciąży możemy pisać w wizytach zakupach wyprawkowych itp. tylko problem w tym że mało kto o coś tu pyta....
Ja osobiście czytam trzy wątki , wątek mamusiek spoko czytam ale się nie udzielam bo na chwilę obecną temat kupek mnie nie dotyczy .
Wątek kto po in vitro czytam i się udzielam bo wiem że przychodzą nowe dziewczyny które potrzebują pomocy i wsparcia a wiadomo każda kiedyś była na początku i trzeba pomóc.
Fajnie by było a aby wątek ciężarówek się utrzymał tylko piszmy w nim.
Szybka relacja z wizyty :
Franek pięknie się rozwija teraz mamy 31 tc A on waży uwaga 1700od ostatniej wizyty 1kg do przodu waga jest tydzień do przodu z terminrm do najmniejszych nie należy - no i lekarz uświadomił mi żeby powoli się pakować. Szyjka długa zamknięta.
Wymiary , serducho przepływy super wyniki też.
Robiliśmy usg na płycie zgadnijcie co pokazał mój syn ?
Tadaammm.. . Jak co wizyta to samo :
Zobacz media 718399I z ciekawostek lekarz na usg wypatrzyl że ma długie włoski. Czy któraś miała takie info podczas wizyty. Bo ja trochę w szoku ale rzeczywiście było widać meszek. Mój mąż jak się urodził miał długie włoski pielęgniarki zawiązaly mu kokardkię bo miał być dziewczynką (3 chłopak )