Olo32
Fanka BB :)
Chyba zalezy od tego, ile soli fizjologicznej do niego wstrzykna.A przy jakim rozwarciu to wypada?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba zalezy od tego, ile soli fizjologicznej do niego wstrzykna.A przy jakim rozwarciu to wypada?
Na poczatku tak. Dyskomfort i takie bole jak przy okresie. Potem juz sie przyzwyczaja i bola skurcze [emoji16]@Olo, a ten balonik się jakoś specjalnie mocno czuje?
W sensie - boli on tą swoją obecnością?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Pochybało ludzi totalnie [emoji43]![]()
Znajomy udostępnił na Facebooku relację z występu zespołu piękni i młodzi na komunii.... Powaliło chyba tych rodziców....
A może u was są takie zwyczaje?
Dla mnie to chore!!!
Na sali, disco polo zapodaje i tańczyć każą.... ŻenadaDawo- to na sali jakies czy w Kościele? Co to za zespół i co śpiewał?
U nas dzis goralszczyzna na komunii. Skrzypki, altówki, basy i chór. Chór pożal sie Boże moj biedny maż został zaangażowany ( bo my poznaliśmy sie w chórze który jest chorem filharmonii) ale ten chór to śpiewa im głośniej tymmlepiej, tym szybciej i tym krzywiej - nie wiem czy mnie zrozumiecie
Ja oczywiście sie popłakałam i mam nadzieje ze za rok jakos sie bede trzymać!
Dobranoc Olo, i sprawdza się że w weekend nikt nic nie przyspieszy...Wesolo!ja jakby co spie, nie rodze jeszcze
Napisane na ONE E1003 w aplikacji Forum BabyBoom